[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
呢個又係要屌鳩佢老味,之前鋪咁多又係廢既
lyla 有講monitor俾左crisis佢睇所以幫手,應該係monitor俾能力佢
wells開左道門發現左d野?定係佢放左anti monitor出黎?
但做乜鳩要佢做見証? 9唔搭8咁
我都知係monitor俾能力佢地
但個效果好似好兒戲咁
普通人咩都唔洗付出
之後就冇啦啦有能力了
用多小小篇幅講下點解要俾能力佢或者睇下佢得到能力個過程都好呀
依家個感覺就係一眨眼大家都係能力者了
lyla要幫monitor手已經係要俾能力佢既原因
至於wells就未講或者唔講

今年故事同角色平衡都好差,真係寧願最後搵beebo KO笑下好過而家咁爛
Stargirl 主角係les既機會有幾大
係Bi 既機會多過Les , 但Stargirl個主角無Kara咁靚
好o靚妹feel
都唔錯呀
monitor 究竟係種族定係只得一個....
唔好意思 想問下COIE 應該邊集睇起
初頭應該1個 之後52個 好似係
Supergirl E09 - Batwoman E09 - Flash E09 - Arrow E08 - Lot E01呢兩集出年先播
最好睇埋今季arrow因為成季都係舖緊coie
唔該
一開始宇宙得一個 有宇宙人想睇宇宙大爆炸起源整部機睇 結果整到大爆炸分裂左平衡宇宙 仲出左一個有反物質宇宙,呢單野就誕生左Monitor同埋佢對立面Anti-Monitor 漫畫係咁
攪屎棍藍精靈
咁原先宇宙人果個宇宙都有monitor?
其實係咪每一個宇宙都有52個平行時空?
Multiverse 即係好多個宇宙,每個宇宙都有52個earth?
即係 Lucifer 既Heaven & Hell 直接connect source (The God). 不過係Monitor Sphere 之內,至於The new gods 說無from source既神力,中間Shamzam時魔法都係直通最外層既source,我唔可以咁理解?

咁Spectra 係唔係就係上面個overvoid ?
Dr Manhattan 又係咩位置?
係咪堆男人走哂去酒吧俾人拉哂嗰集?
唔好勉強自己去理解Grant Morrison啲野
*聽到E90Barry死左*
Iris:好野我老公唔洗死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞