[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
臭西嘅超能力係 臭 + 西 + 不死
第三季死嘅次都可以死唔去
單單一個 Anti-Monitor 可以整死佢??
太天真了

就算係第一季之後
佢都只係會屌鳩佢老豆,唔會出手
射左

What is it you desire?

btw 佢好似想食綠箭個女
仲playboy緊 係靚女佢都想食
佢出手既話係咪成套野即刻搞掂?

已經bingo咗第四行
最後可能Beebo一出,打殘曬Anti-Monitor
係就正
可能個CRISIS 太大, 大到都無野可以做, 除左打死anti-monitor
上幾次打外星人, earth-X Nazi, 都叫同級敵人, 有D 波可以搓下
今集就只係睇唔同EARTH 紅光消失.
影返Earth 90 Barry以前後生片段真係好正
想知個幕係拎返佢以前其他舊戲出黎玩下用定真係CG變後生新拍?
右邊直行爭Crisis Pose
90s Flash片段
舊片,畫面起晒粗粒
ok
無知的我一直唔知佢係90年代flash
個演員即係Flash 個老豆
又即係Flash 第二季果個earth-3 flash, 頭帶銀色帽果個版本
同一演員
最後一集LoT主場
岩岩睇完flash係咪仲有arrow同lot要1個月後先有?

btw睇左3集最撚趕客就係臭西同ba條感情線...crisis係全部earth會玩完 佢仲咁得閒成日拉走ba單獨又攬又鍚我屌你...唔好再寫佢地感情線好冇 超人同佢老婆都冇係到攬攬鍚鍚啦
食埋Johnny都仲得
comic就係 tv nerf左
睇到呢幕我又諗起我點解棄Flash
得佢哋兩個嘅即刻飛
連動都唔放過你 嘔血
都唔明啲編劇做乜咁鍾意Iris同寫到佢咁討厭
搞到見到佢都眼冤
極度懷疑之前已經搞過
見到ex咁嘅樣
其實呢d crossover 攬少陣都得姐下嘛
Psycho pirate呢?Crisis過咗一半都未見人嘅
我都想知

如果最後都唔出的話咁上年出黎做咩
同埋flash 唔係睇過自己會點死嫁咩<<無咩印像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞