[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我既意思係好大機會收番唔比拍
第1,2季我覺得都好睇。可能因為我係物理jj 鍾意睇佢d 物理reference 一開頭。
d time travel , parallel universe theory
但之後第3,4季又係差 ,第5季直頭鳩 d bug多到自打嘴巴。除左elseworld 同reverse flash 條線ok之外其他真係
CW 套套劇第3,4季都差屌
legends掉轉,一開頭垃圾到嘔,之後越做越好
寫日常生活輕鬆劇
S1 真係好好睇,第一集已經話左比你聽 Harrison Wells 有問題
捱過幾集打Meta humans 之後就直路殺到尾
S2 我已經覺得差左D,係earth 2 設定幾有趣, zoom 又叫幾有魅力,都叫仲睇得落。
S3 都唔知UP 乜, Savitar 由始而終都唔知咩黎,咩自己既時間殘影果D野,個故事勁無聊。
S4 都唔敢開
其實都而家都諗得到barry點樣可以call其中一個既timeline黎 又話time travel唔可以見番自己
time travel 啲rule 亂嚟
wells 嗰陣又話要勁小心唔可以被人知
到s3 賴咗野又話要小心
點知可以亂嚟嘅
大家會一集一集睇定等?
我會等哂 之後先一次過睇哂
呢家都講點解死咁多次都可以話佢仲係到,個樣換WELLS當佢鐘意J阿叔樣要換到咁都接受,第1季抹殺左存在 明日傳奇TEAM放黑閃又清除多次
咁你要等到下年先有得睇哂
Titans!
唔好咁快劇透
咪係
我知 但又唔話唔制 今晚番去睇先
唔睇今晚先
5:去俄羅斯搵老友幫手搵材料整武器對抗crisis,John搵返Roy入隊,John知道老婆係Monitor嘅人
6:Monitor狂loop Lance嘅死,叫Oliver明白佢一定要死,做咩都改變唔到
7:喺煉獄整武器,Roy終於斷手,整完Lyla就出嚟話Crisis已經開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞