[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
係咪除咗嗰7條友+olie之外其他消失哂?
最後嗰幾幕唔見mia,渣康,cisco,killer frost
啫係Barry咁就唔洗消失?
老flash
之前都有講無消除到,只係壓抑左

算啦
路西法唔幫手? 佢法力咁強
Lucifer 都唔care
lex有D煩...
想睇下kingdom come superman
唔講唔記得呢個傳統
唔明lex最尾乜料
雖然之前cisco唔做要退場先要nerf
但而家咁樣太兒戲
不過真係好CW
煩膠一名
tom講左呢個lucifer係未見到detective前,所以仲係個個wfc的playboy
DC其中一點好趕客既就係
每個人D能力都勁到好似神仙打交咁
平時分開睇劇都唔明咁明顯覺得好抗拒
一到crossover 呢D真係睇到好燥
cg問題?
睇晒三集COIE
故事好CW 認真得黎有d 位又好兒戲
誠意真係十足,大量估唔到既都有crossover
Flash 同臭閪果然係最悶組合
就算佢兩個對望唔出聲都勁趕客
劇組最失敗就係留臭閪咁耐唔整死佢
佢做訪問話佢真係順便去個fd生日
好正,所有Earth no. 都係致敬返以前既CW 作品
DC英雄不嬲都係好難平衡flash光速既速度快到可以time travel屈到咁仲點玩講到佢咁聰明但真係睇唔到 咁快基本上打咩都冇可能會輸囉所以我睇arrow算 始終係個普通人 唔會太大期望
就咁睇有小小名大於實...卡士好大 綽頭夠哂但拍出黎又冇咩令人覺得好正既感覺 最正既係搵舊人黎客串而唔係劇情比起上兩次crossover好似冇咁好睇
屌,lex可以用本書將自己變做paragon,點解佢地唔用本書殺死anti monitor?
因為要做5parts
唔關cg事啦
就咁睇Sara batwonan dig
甚至Mia arrow 呢d普通人拍埋flash sg 呢d勁咁多既人道
就好似凡人想幫神仙咁
覺得憑咩咁
Flash build up左成半季咁耐會死
哇屌點知咁就唔洗死
同埋flash 唔係睇過自己會點死嫁咩
去到間房仲好似on99咁唔知要點做
同arrow一樣死得咁兒戲
眾人願望 臭西死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞