[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
本身期望係客串對兩句對白就完
依家咁都幾驚喜吖
Fans向嘢無乜要求
拍埋去sg個superman好似小朋友咁
Batman既出場係用黎襯托Batwoman
乜撚you are the bat of the future, Kate Kane 聽到屌一聲

Supergirl入面Superman既出場差唔多每次都係用黎襯托Supergirl
上集射heat vision superman唔撚夠氣跌撚左落去先真係睇到屌出聲
Oile第一集就死
SG個superman有冇打贏過人
我印象中睇親佢佢都係打輸
SG入面CW Superman出嚟都係咁,由始至終都係配角
嚟緊Spinoff應該唔會睇
我要忍....2020年等埋lot個埋尾先一鑊過睇哂.....
應該易過戒J.....嘅
無限弱化
講到咁勁到時又話搶左風頭
上集sm同kara射激光
又係sm無力跌低先介要補句唔夠sg勁
Kingcome大超先係真正大超
漫畫黎講supergirl is stronger than superman
所以合理
stargirl會唔會都有得出下場?
我都知但合理還合理
但都唔洗次次一有機會都要show比你睇supergirl > superman
姐係如果個幕兩個一齊射到尾個效果咪重好
係都要話比你聽superman廢過supergirl架
我唔理sg個大超
而家有kingdom come就夠
仲以為oli浸完會好似狼人起身個type shot咁
大隻仔show晒出黎
佢仲高過Henry Cavill
但我都係覺得Henry型D

邊pair
Henry佬味重d
不過而家brandon滄桑味都正
跑跑下就腳軟個D
btw個個rory係咪平時lot個個黎
只係佢飛左去e74?
我真係好撚嬲
我都覺得係平時嗰個,飛咗去e74,咁啱e74 嘅人退哂休就佔用間船
巧合嘅係佢係Lucifer 做Sinnerman
如果Lucifer 唔比咗Netflix 搞
都有可能客串下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞