[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
上季季尾已經講 see you in next crisis flash~
有生之年有冇可能睇到CW版七巨頭齊集
LOT 埋尾前一次過煲返4集,正過睇avengers4
綠箭都死左..
七巨頭冇綠箭
火星佬 超人 蝙蝠俠 神奇女俠 閃電俠 綠燈俠 水行俠
得D名有出現過,實際人物綠燈 水行 WW 呢3個未出過黎
RF 有魅力好多, CW版lex 好細粒, 無咩霸氣
係tom cavanagh 樣定係真身樣
綠燈俠係john定hal先?
tom cavanagh呢個演員好勁
季季都唔同角色,但都做得好
根本就係flash 既靈魂, 如果有一日佢唔做, flash 都收得皮
而家kate覺得呀妹冇得救 希望正常番d
仲有cisco 佢同wells d化學作用好到呢
呢個lex個樣唔討好,奸又唔係奸到盡,又唔係亦正亦邪咁,定位R哂頭
咁最後batwoman會溝左佢完場
我覺得個故事好散咁

成個universe滅左speedsters可以走去邊丫
佢真係好撚煩,一黎就同barry咀,成個世界都係得barry
另外佢本身佢只係記者,突然又識哂metahuman同一d科學野咁
barry重要話佢有智慧可以lead大家
我諗搵呢班人囉或者入Speedforce避下
Reverse flash都識走
暫時COIE 最好睇出奇地係兩女SG 同BW
佢地一齊去搵老Bruce, 之後SG 想用BOOK 救番佢地球
BW 疑似想用粒石阻止, 但說服左SG, 想交粒石比佢SG 反而叫BW KEEP 住, 描寫到兩女性格幾唔同但又真係交心, 兩人劇情交流又幾有戲.
幾失望係超人間無咩互動, 原本有咁多宇宙超人應該幾有睇頭
但唔知係咪超人本身性格太刻板, 無咩火花出. 唔同超人出場變左gimmick 多. 反而無新舊flash 咁好睇.
on9 仔樣
bw成日個款都想溝左kara咁
BW 成個tomboy 咁, Kara 世界又咁多les
一拍即合
對唔住都要講句 flash個隻成隻跟尾狗咁 kara到邊kate就跟到邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞