[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Arrow 一完, arrow-verse 就爛尾收皮
DARE TO DEFY
lot應該都收皮 flash點都繼續落去 ollie點名佢同kara做leader
Open to all但係全部女人做主角
仲要全部都係煩膠臭閪得Kara同Sara係正常人
We talked about this !!
I died. Barry and Kara lives.
now!!! 好霸氣
但佢bloodwork個2集好高汁
"明顯見到男主角都唔想演落去"

何以見得?
Grant Gustin演技一向都係咁,係hea hea地,演技唔算話好。
成撚日對住iris咁撚煩俾我都唔想演啦
下集要等成個月
Mia都ok,靚女個性格又出,睇得到佢動作場面如拉弓佢下過苦功

Stargirl無論選角同造型都一般
Grant Gustin d演技算係咁啦我覺得,你睇batwoman 個樣。。真係
做model出身冇計,揀佢都係為佢個樣。
Oliver死左後,明顯Barry就會做Arrowverse既Leader
帶領SG,Batwoman,LOT,BL,Stargirl
不過老實講,好難轉型
Grant Gustin仲係嫩,繼續行sunshine boy啦
個Heat vision係特登嫁
下個月就30歲了
仆街啦 咪即係臭西iris就leader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞