[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Destiny可唔可以出黎收返埋你本死人書
目前套crossover感覺係安排好多都麻麻地/差,但真係請左好多人好有心機
仆街咁早入都有劇透上面班人係咪係美國睇
通常第2朝就有生肉
Kevin Conroy as The Batman!
But he's evil.

Brandon Routh as Superman Again and he's a paragon!
Lexy used the Book of Destiny to swap place with him.

Barry can finally die!
Fuck you it's the other Barry!
編劇撚狗
Smallville超人暫時安排最好
唔好啦,做到佢放棄超能力最好。最好係幾個超人出去打怪
邊到我個個星期都係去官網等到2:00
同求 上rarbg都搵唔到
香港時間9-10am美國東岸播新的一集, 唔想劇透9am前入黎
點解我覺得好似上季果幾集好睇咁多
射左

好正

"I owe you for maze"
目前俾我感覺真係似睇緊拉打電影,有一堆人但劇情同安排麻麻地
BATWOMAN同SG真係好多互動,
編劇明顯有意build up佢地既friendship
上年crossover臨走對話已經睇得出 (話best team ever)。

今次part 1又先問佢發生咩事。
part 2又係好多一齊戲份,又為左救佢搞到batman...
跟住又飲酒傾心事。
似想鋪佢地做下一對oliver&barry
揾paragon
唔知講咩好
我想睇kingdom come superman打antimonitor呀
最尾又出Portal出返哂班人黎大戰Antimonitor
睇返一開始最右邊寫著watchmen
用lex有撚用咩 乜戰鬥力都無 得套垃圾甲
邊個想睇lex打antimonitor呀
咪就係
我仲未睇part 3 架
搵佢做仆街軍師
Am I too soon???????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞