[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Green arrow=Cw batman
GV?
已經講咗今季係佢最後一季啦
上季cisco夠話最後一季
你睇佢今季咁少出現都feel到佢想走.
次次出現都係客串咁. 得幾分鐘.
有幾何出全集
今季個wells個性格唔鮮明 完全唔明搞咩
試下叫返女警過黎
因為咁多季咩性格都已經寫哂
係 佢同speed force果段
比我都唔想演啦 劇本又亂咁嚟 仲要連crossover呢啲位都要同iris打情罵俏
最憎就係套套CW劇主角群一定會有個係LES
然後寫鬼咁多LES情節俾佢地
煩撚到仆街
去左做pariah嘛
唔係一睇就知係特登?超人同sg射塔個到都唔係咁
好落力就真既 場場打戲都扮到真係似打交咁款
又唔一定要les先會煩嘅我覺得
你睇下westallen 同olicity一樣係正常性向但係咪一樣全盛時期煩到仆街
會唔會係啲編劇群一見到係要寫les就寫多一大堆掙扎又剩咁唔煩都變到煩哂
佢地係唔係覺得les就一定唔可以正正常常咁似返個人類咁拍拖
arrow一完我就棄了 全女真係好唔吸引 睇mcu個堆算連番落大世界到好撚吸引睇女巫黑化跟住再駁落ds2到內戰
gay/les都唔係問題 唔好太出位都ok 好似williams咁佢都係gay 但冇感情線睇得幾舒服 同埋Mister Terrific個叻架都係gay但都唔會show太多
下......咁以後flash 靠iris 撐住了
冇錯,gay同les永遠唔係問題
我地睇緊係super hero劇,感情唔需要咁著跡
一睇到barry同iris場場係度咀就想屌佢老母
其實寫個條油係咪覺得睇個D人一定好熟DC既野
冇啦啦lyla 變左能力者又冇多D解釋
之後wells又係開左道門又變左神仙
有時真係睇到R晒頭
其實係cw感情戲大多易出事
所以arrow頭2季同而家呢季冇乜感情線係最好睇 season 1 晚晚唔同女唔計
你講ruby rose ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞