[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Unbending sward (好似係)都 ok
出5.2大家又會下返海
打到4.0都係成日不自覺哼左dragonsong
龍之尾 世界第一
ff3係我第一隻玩嘅rpg

紅圈入面果d 某個副本先有得用既技 有無得移位?
感岩比我個party list 姐住左
禁hud唔見有得郁
我個layout set好哂唔想又要再諗過
印象最深刻應該係朱雀同白虎後半果首歌

3.0 好多bgm 都好中意
尤其係主城果首
可能係伏線呢.
Hi, 未玩過呢隻game, 我想問下 佢咁多版既話,而家出到XIV咁多,每次出新版係咪當新game咁 無得舊帳轉去新帳?
同埋係咪都係做任刷料合裝打怪咁上下?
4.0 打boss 果首幾好聽丫.
Borne upon our hands~
Cradled in our arms~
Swelling in our hearts~~~
佢係MMO黎 WoW果隻升滿lv打副本game
或者你玩生產 起下屋 打下雀 仲有其他好多神化野玩

中間D Expensions呢家你買個Complete edition有曬
出6.0都唔會要你換AC重頭黎過
直接買新Expansion就可以玩新野
Action list果度有得拉出嚟擺落快捷列
好似係General果度
我1,2都拉哂入快捷列

btw HUD果度應該有得郁
夾粗寫到呀皇子返生
HUD無呀...
不過用ACTION LIST果個都夠了
唔該唒!
想問下港版psn搵極都唔見有ff14,要開新psn 帳號係美版先買到隻game
我前星期用PS4 上PSN
Search Final Fantasy 見到喎...
有 但要返到去開機睇睇點轉位
要用英文版psn先見到
入返果個副本 開HUD中間有幾個選項 其中一個有得郁佢
巴打你係港psn 但我搵極都無
得左搵到了,再想請教下我見到佢有450包30日加過往既update patch,但我玩完30日後要係邊到續月?

出街都要聽
我打4.0 24人時聽番fft啲歌都好感動
咁就十幾年
月費冇得係psn度買 要自己上官方個mog station度入
香港psn好似係跟美版SE
所以可以用信用卡 美金找數
有冇人一齊刷極哈帝
PF d週回團伏到仆街 一日都過唔到1場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞