[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
同一個價
新手問 Pc 同steam 係咪同一個ser黎?
唔經唔覺終於做完ARR嘅蠻族任, 睇返轉頭真係好漫長 最尾個聯合任重要長到痴線
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
新手想問有冇BAHAMUT公會可以入?
同埋搵唔到人打塔會唔會有機會約到
職業打2,300場果個座騎有冇打邊關快刷介紹?
坦?你上到80級刷normal raid roulette或者解限solo 60級極蠻神應該最快
300場個隻 要61up蠻神先計好似係
想問下gaia有冇打舊content既LS/discord?
搵夠八個坦一齊解限刷應該最有效率
SOSAD
諗住黎到第五星期刷埋最後一舊nier裝,又墜入刷裝地獄,兩場都唔出坦手套
兩場我刷咗十幾場先出條褲都試過
呢排已經好d,打得愈黎愈快,30-40分鍾一場
孟孟鳩
3.3完結個劇情幾感動
Children of the land do you hear~
新人仲入唔入坑好
自從開左NieR, 呢度Keep住有人入坑
入啦,我都係玩左一個月到之嘛,劇情真心ok
3.0 幾個角色都寫得好,會帶動同你情緒
紅蓮個劇情氣氛係咪會無咁沉
想念船巴了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞