[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
美帳ac,玩日服dc,再開漢化
裡面咪寫左可以用Webmoney俾月費/買Game
有沒巴絲們玩完個主線5.0之後會升埋其他職上黎?

有既話 你地係點樣升埋上80?定係你地就咁買劵跳到70算?
好多巴打都會玩副職
至於點升, 不外乎都係每日解晒Daily,
去打死宮/天宮, 打Lv相近既4人副
青魔最強
新手唔係好識 想問下採集/製造業嘅裝有冇得好似戰鬥職咁用詩學換? 定話一定要係marketboard買/搵人整? 想升下miner賺錢
生產採集職除左可以起Market Board度買裝之外
仲可以交收集品orお得意様取引 黎換黃貨/白貨
黃貨/白貨可以用黎換秘傳書/裝備/材料用黎整飯/藥/裝備等等
原來係咁 頭先google見到有分 白貨 黃貨 赤貨, 但我目前仲未unlock到呢d野
想問下有咩解鎖條件? 有冇咩攻略網可以睇到 thanks
要生產採集職任一職50Lv 先可以接任解放個系統
http://yumemage.blog.fc2.com/blog-entry-302.html
Thanks 好似我未到3.0未開放呢個功能
新手入坑
請問我買steam個pack 包埋shadow
但裝完主game就無得俾我裝shadow同入code係咩玩法

另外裝完漢化都無料到仍然係中文

最後有冇新人組隊一齊玩
入code應該係上mogstation入,之後launcher會自動下載expansion pack
感謝陣間收工返去試
萌新剛10lv多多指教
裝完漢化都係中文?
我都係岩岩開波,10幾lv
自膠英文
手誤
咩ser今晚組隊玩下?
喔!收到唔該巴打
Ifrit
Ifrit
gogogo
但一開波係咪都係單機做任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞