[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有無咩賺錢方法教下,養到裁縫40lv都係燒錢多過賺錢
搵埋一班人一齊解地圖打到稀有素材可以賺幾百萬
升生產係幾燒錢下, 建議接觸之前儲下錢先
至於點儲錢, 有戰鬥職80Lv可以打下G12賣材料賺錢
或者用採集職賺下錢, 升Lv無生產職咁燒錢
但依家版尾應該得靈砂賺到下錢
岩岩打到3.0開始,先得53lv
有得開始整5.0版古武未
應該5.2開始第1階段
想入坑但想問下唔識日文玩日服去到後期會唔會好難溝通個啲
如果你凈係同香港人玩既話無問題既
如果諗住會打下街場野團就應該得坦/補比較需要溝通,
DPS職只要你明機制其實同其他人零溝通都無問題
新入坑
爬完文,比較有興趣 機工 / 赤魔/侍
想問下3隻職入面 邊種會比較輕鬆 但係輸出又唔會太低
侍>機>赤
唔該哂師兄
應該係機侍赤吧

而家機大改完個循環無咩要注意
夾啱爆發就可以打到幾大力

但係侍你要管理劍氣最大化之餘又唔可以溢出

赤就最多嘢睇
要睇有無proc又要睇黑白值揀爆發尾二打咩技最大化佢個可能性
大約有望過
見就係話侍用腳玩都有輸出 ,機工依家改完變簡單左. 所以先考慮下玩邊隻好
我發現最近有個趨勢,d白魔好多時都鐘意用gcd回血 我覺得呢個風氣好差。咁樣做打少次glare(同埋又哂左1000mp),最重要既係,喪失左白魔既尊嚴 做白魔既,抬血一定要迫隔離隻補抬,你一唱cure 2,就表示你係懦夫

從古到今,回血都係補師之間既較量 如果你同學者一齊入零式,坐坐下佢突然同你講︰「我射哂d豆啦。」 佢其實響度挑釁緊你 係呢個時候,如果你答︰「我都無哂花了。」 即係接受佢既挑戰 但係如果你唔出聲,又或者話︰「咁我用medica 2。」 你就即係認輸,果場完左d箱,你無資格roll
痴撚線
唔緊要 騎士會撐起呢場game
黎個近戰版
我發現最近有個趨勢,d近戰好鐘意爭住放LB
我覺得呢個風氣好差。咁樣做打少左gcd(同埋又延後左迴圈)
最重要既係,喪失左近戰既尊嚴
做近戰既,放LB一定要逼鳩隔離隻近戰放,你一放LB,就表示你係懦夫

從古到今,放LB都係近戰之間既較量
如果你同忍者一齊入零式,打打下佢突然同你講︰「我打緊天地人。」 佢其實響度挑釁緊你 係呢個時候,如果你答︰「我都紅龍血緊。」
即係接受佢既挑戰 但係如果你唔出聲,又或者話︰「咁我打埋放。」
你就即係認輸,果場完左d箱,你無資格roll
坦:我唔客氣啦
想問ps4係咪同pc連動?
兩個平台共通Sever
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞