[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
正常就美帳方便過日帳,
因為日帳俾月費唔接受海外信用卡, 但可以用Webmoney
美帳就可以用香港信用卡
幾日冇開game
睇黎都
咁個se account洗唔洗選usa
Thanks ! Account 拎翻啦

如果買呢張30days 香港用唔用到?點active?
咁ps4版可唔可以同人吹水想好似舊時玩online咁
日帳先岩用
可以, 但PS4用手掣打字有D麻煩 可以插多個鍵盤
想問下 如果本身係STEAM(PC)玩開,有時想用mac嚟玩(唔裝windows)係咪無可能?
因為我見話咩用開steam就要每個資料片都買steam,咁我買MAC版本,就算用同一個SE帳號,係咪都入唔到同一個AC?
你買mac版既COMPLETE EDITION就可以登入返
用到, 你個ac有買mac版base game+expansion pack就得
咁開心
不過啱啱我申請同一帳既free trial,唔比我DOWN
google完發現一個AC只有一個platform既free-trial..
(但其實我根本無用過pc既free-trial,當時我係直接買,唔知咩事)
算啦直接買 唔該晒ching
唔該晒CHING 明白了
初見無準備咁去打舊作boss副本配埋經典bgm好有feel

但唔先睇攻略片又驚唔知點處理某d機制伏到隊友
玩緊trail周圍好少人
推緊2.1個堆主線想死
正常
仲差少少就完個地獄啦
2.5個劇情幾好
尋日見到有空地可以買
去到俾錢果度話暫時唔賣,點解會咁既?
check過軍階同lv都夠
想問下account region係唔係冇得轉
之前手電話game申請過日版ac 上網搵好似轉唔到
想開新ac又出error code i2501
1-18區開放買,19-21未開放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞