[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
19-21區目前凈係俾搬入去
SE帳號無得轉地區 想用第2個區就開新帳號
唉 我真係好撚on9
想申請個新ac 結果不停出error code i2501
搞到一大輪 誤打誤撞開到個新ac 結果發現自己手快快個ac名打多左字
想再開多一個 又i2501 但係今次就搞唔掂
想玩隻game都咁難
強逼症
我驚如果過一排唔玩會唔記得個錯既ac
到時喊都無謂
有無方法可以將問喉語(定語)儲存?
例如"打得好,辛苦了"我搵極都搵唔到係邊頁,但啲日本仔係秒速,一打完就SEND出嚟,係咪有得自訂邊啲常用?
好似搵到啲資料
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=10779
如何生成一個巨集,請看以下教學.

對著空格巨集點一下即可,(1.例圖29號),然後再點旁邊輸入地方,然後在輸入指令即可 

跟呢PART做?
起巨集果頁, 隨便選擇一格 然後右邊打指令,
選擇你想Send出去既頻 例如隊頻= /p
跟住就係你想講既說話, お疲れ様でした
成句就係 /p お疲れ様でした
完成後將果格拖落去hotbar度一撳就自動彈你預設既說話
開VPN試下OR試下搵客服
好正 可以SET好多野!
唔該晒
笑咗 隻驚有得打麻將既
係呀 隻Game唔打打殺殺都好多休閒野玩
我都推緊呢個位
巴打打完雷神未
如果我se acc係uk玩緊pc版,可以點係ps4到玩到=·=
us psn買得唔得?
跟返地區買埋PS4版
好似玩鳩自己甘而加
想入坑 PS4
想問下係香港ps store買game同日本ps store買game要申請嘅se account 係咪會唔同?
而家dl緊日本嘅試玩版
要地區一致先得, 詳細可以睇下第一頁個入坑指南
咩都唔識買左把50lv mighty thunderbolt
用左先知會發光好型
想問下有無團缺坦+打算首週通黎緊2月中嘅eden
用極蠻神材料整出黎既武器都識發光
但依家凈係出到3.0既蠻神 4.0 5.0果D蠻神有排等
應該幾時先開始玩呢d野
而家正係玩緊drgaoon推緊2.1-2.5堆主線
愈玩愈覺得隻game多野玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞