[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
巴打我都係bahamut
一齊入黎我地香港公會
好難升lv呀 排極副本都冇人
咩Ser?
而家係咪唔會有人打極邪龍極女神
排左幾日兩粒鐘都係得我一個
下限打d過氣極蠻神係好少人排,
因為呢d副本本身需要預習, 排街場可能會遇到無預習既隊友而過唔到
呢d過氣極蠻神通常Party Finder會有人開團解限打
如果想要下限挑戰最好組8個自己友去打
我試過單拖解限打但打唔贏
3.0 d極蠻神仲未可以解限Solo到 等6.0有機會
typhon呀
呢度Gaia DC多
加埋我 我叫 Stand Withhobgkong
The FFXIV Winter Sale ends in 2 days!
Don't miss out and grab your copy of Shadowbringers, Complete Edition AND Complete Collector's Edition for 50% off!

SE Store: https://sqex.to/fuWo7
PlayStation: https://sqex.to/INhyU
Steam: https://sqex.to/tfWtY
巴打入咗公會未?未入我可以加你
巴打個名好有霸氣!
未呀 但我聽日先on到 係咪一定要online緊先加到?
Stand Withhongkong 上面打錯左個字母
要online緊先加到
想問下我係官網down左個試玩版玩 今日想買埋呢個有無問題?
SE Store優惠好似完左
另外2個就仲特價緊
如果我而家買steam 個個洗唔洗從頭玩過
睇你SE帳號係咩地區,
如果係NA or EU地區, 連結左Steam之後買Game入Code就OK
有興趣想試吓隻game如果係ps4玩,用日版PSN定美版PSN會好啲?
買NA ps4碟,可唔可以用返香港ps plus連線?
隻Game唔洗PS Plus都可以玩到, 但你買NA版要NA PSN先玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞