[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我玩咗好多次先發覺原來唔解謎都一樣過到
驚D友過唔到
冇睇過劇透2.5入3.0個到完全估唔到
睇完#1都唔係好明
想問下如果申請左美版試玩, 而家steam買返有冇得tranfer 返個character?
依我理解應該唔得
同埋注意Steam版資料片和官網版不互通
換句話講如果你買Steam版既資料片之後全部都要上Steam買,反之亦然
新手跑完主線想問下有咩門路可以跟到A/S狩獵?或者fate
有discord嘅gaia mobhunt 群
https://discord.gg/A3Ftas
玩緊支服
其實都有唔少香港人
咁一開頭大概玩幾耐先過
上面D人話頭100個鐘都係開頭
2.0 接近300個主線任
然後係2.1-2.5最難捱果段都有成100個任
隻驚真係好正 十分推薦入坑 自由度好高 想肝可以肝 想休閒可以休閒 而且主線精彩 平時d game我都skip劇情/做住其他野hea睇 好少可會咁認真睇

玩咗3個月都仲係3.1 成日不務正業
玩遊樂場 養下陸行鳥 種下田 係公會間屋前面掛機
睇住堆拉拉走蒞走去
自己都係拉拉 幫佢襯番套靚衫
我地公會仲會每隻拉拉派一套幼O園服
我都係白魔,掉石終於掉到去4.1主線
超新手 發覺前期啲任真係好悶 想問mog station d mount係咪全部快啲? 定得電單車
得電單車自帶陸上行走提高1速, 未識飛果陣叫做有dd用
仲要掉多一版
啱啱入坑 mana legacy 50lv有冇機友
其實我只係想起屋仔
但d朋友迫我打主線先
主線5.0正唷
TEEMO 5.1劇情漢化左未?
有個 paladin 角色 48 lvl,有無方法升 level 快啲又唔駛打 dungeon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞