[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
48可以考慮下打死宮, 但玩得多會悶
升Lv最快都係推主線同打Daily/副本架啦
5.0係真心正
髮箍式編髮好靚
想直接買
用ps4想同人講野真係好煩
用keyboard
用電視部機離個位好遠
你可以用PlayStation App將電話做第二螢幕黎打字
而家先知有呢樣野
唔該晒
[Elemental] 5.2零式早期通關團 @1近DPS:龍/武僧/忍
詳情:https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=17608&snA=15345&bpage=1&ltype=subbsn_14
最後十個任就去3.0 FINALLY
挨過絕望就會見到希望
1x lv 副本排好耐 dps職
你排副本果度語言有無揀到日文
揀哂 1x分鐘終於入到
觀望緊有D野唔明
如果平時用開STEAM打機既話 係咪整番個美服se帳號再用steam登入就ok
用steam版會唔會話咩 特別煩之類
另外關於DC 我見到好多人都係GAIA DC 之後我見到有個World Visit System 咁我例如係baha整左隻角色 咁我之後轉去ifrit都會見到隻角色係番度?
STEAM問題
YES, 但買左Steam版往後既資料片都只可以起Steam度買

如果你有舊角色可以選擇
1. 課金轉Home Sever
2. 唔課凈係用World Visit System過去Ifrit搵人玩

World Visit System
係可以自由往返其他Sever, 但偏向探訪性質
會有部份功能起你身處其他Sever既時候用唔到,
例如加入唔到公會/用唔到Retainer/信箱/買地/結婚之類
唔講職業改動 都唔知出個先行note做乜
Ifrit係唔係多D香港人呀? Alexander好似無乜甘T_T
一次過出咁多野點玩
呢種程度既改版佢次次都係留朗讀會果陣先公開
想請教下各位巴絲
我依家打到2.3
有冇必要/有冇能力喺上3.0之前打完巴哈姆特大迷宮同堆極蠻神? 見佢地係2.x嘅產物黎,驚唔打就上3.0會影響之後啲劇情script

另外想問有冇巴絲喺Mana嘅Mandragora server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞