[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
恭喜光之送貨員畢業
Best Ongoing Game輸咗比Fornite
輸比Rainbow Six 都服
Fornite真係
之前可以用香港錢包直接碌片
美國SE STORE個country冇香港要點攪?

checkout 個billing address個度冇
billing address鳩打都得架唔係咩?
你地係咪都係ESTORE買?
我係
你個billing address 係鳩入?
唔太記得, 應該係
日本地區冬季限定特價30%off

除左遊戲本體特價, 今次連特典都有特價
2.0~5.0既特典包夾埋都係 ¥4620 有興趣既朋友仔唔好錯過
https://www.finalfantasyxiv.com/sale/201912.html
第56回 FFXIV Producer Letter LIVE
開始時間: 2019年12月14日 香港時間 12:30

主要內容:
Patch 5.2 更新內容
特別演講:Sound Director 祖堅正慶

收看方式:
- YouTube Live
https://sqex.to/6lLDN

- ニコニコ生放送
https://sqex.to/nHKcm

- Twitch
http://sqex.to/htj
想問下而家買COMPLETE PACK係咪送30日玩, 係咪一入驚就開始計30日?
COMPLETE PACK係會送30日, 入完CODE就開始計
咁快就5.2

三個月一個細patch
玩緊Mana嘅巴打注意

我地即將成立全Mana最大華人CWLS (類似大型聊天室咁)

有意嘅話引用回覆,ID + Server+online時間,如果有discord acc就更好

Mana限定 本人ID Hime Nekochan

Gaia elemental 巴打自己搵返自己server嘅大型華人公會就ok
第56回 FFXIV Producer Letter LIVE

5.18 更新內容
解除 希望之園- 伊甸零式 周限

5.2 更新內容

新副本

ウェルリト戦役類似4.0既紅蓮四聖獸故事

新討滅戰

希望之園 - 伊甸 共鳴編實裝

新蠻族

各位又可以準備定個肝整新古武

職業調整
赤魔再次調整

伊修加德復興

空島改修
復興用既材料可以起裡面採集到
採集職可以交貨換蒼天街振興卷
採集職專用LB(?)

復興追加高難度收集品

復興生產/採集職排行榜

復興用彩卷實裝

生產/採集職大改修
技能調整
生產模擬器功能追加
公會地下室工房制作解除人數限制

漁師職業更新
技能調整
道具追加
追加漁師專用副本

生產/採集職新增古武類武器
類似戰鬥職ZW / AW / EW武器
經過數個Patch不斷強化去完成製作, End Game類武器

唔同部位既裝備入石/禁斷唔再受職業/Lv限制

其他
增加新既Allagan Tomestone
New Game+ 增加新章節
公會Rank上限提高
FF14電話APP支援Followships
傘實裝

2020-21 FINAL FANTASY FESTIVAL開催決定!

ドマ式麻雀牌發售

5.0資料片 漆黑的反叛者 畫冊發售
但係CWLS可以加既人數太少 得64個位
如果開Discord Group可能效果好d

Gaia呢邊本身都想開CWLS, 但係最後俾Discord完全取代左
想問下依家其實係咪無人打死宮?

排十幾分鐘都入唔到,依家卡左係48想做主線又升唔到上去
死宮除左50-60F 多人排之外其他樓層都比較難排
或者搵人幫手吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞