[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
爭30個就見到希望之光喇
使唔使考入學試
啱啱打完uw無嘢做
暗騎
唔推薦
有wow果類MMO底 可以直升
無就建議慢慢玩
直升一黎就30招技 你有排都未識玩
直升既話最好揾dummy練下先
唔洗驚 新手想玩坦就玩 暗騎5.0算易上手同夠坦 多數做MT
坦補DPS既concept都唔同 睇你邊類人
dps就純粹dps 只要將自己套連招練到極致 無死過就係好dps
坦既連招好簡單 但考你點控制boss既位置 對boss出招時既反應 理解新機制既速度 同埋識唔識夾你既partner(主坦/副坦)
新手唔建議玩坦係因為坦補呢2個職業考溝通合作
打街場你要有心理準備同日本人合作/傾計

有時遇到同你唔夾既坦/補真係會打到嬲 唔識日文仲會雞同鴨講
而玩ST位既話更加考你識唔識配合個MT
因為要係適當時候去分擔坦/補/DPS既壓力
但你無經驗的話唔會知幾時要幫手做野
變左成場鳩企 之後比人屌
不過最緊要唔怕比人屌 屌得多先百屌成才
卡住左E4S
前半定後半
卡路人隊友
新手想問而家係咪有個旅行莫古力活動?
要點先參加到
第57回FFXIV Producer Letter LIVE
開始時間: 2020年02月06日 香港時間 19:00

主要內容:
- Patch 5.2 追憶の凶星 Content 特集Part2

- 實機遊玩介紹
希望の園エデン:共鳴編
ルビーウェポン破壊作戦

收看方式:
Twitch : http://sqex.to/htj
新人想加入
但係好似miss左個特價
係LAWSON買左張3個月月費用唔到 佢退款+送張同額AMAZON GIFT CARD比我
但如果排隨機,中咗呢幾個地圖係咪都有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞