[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(27) 5.11 全民復興伊修加德/絕亞歷山大討滅戰

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
如果自己排既話會排到4046, 最好搵人幫你解
同埋建議打左24人副個水晶塔, 與後面劇情有關
水晶塔我會打呀
謝巴打
岩岩開始玩 而家10LV
打怪好撚慢.....
D任又多......
唔撚係掛....
轉玩坦職算
開頭係要挨下先
正式打完5.0
屌真係正
係最尾劇情高潮位彈你出去排副本破壞咗個氣氛
不過整體上非常好
明白點解好多人吹奏

配樂一樣正
會想再聽多幾次
主要人物由2.0陪你到5.0
見到佢地有改變到係覺得好恩慰

副本可以同主角群一齊打代入感更多
唔係劇情話一齊打之後四個光之工具人入去打完當打咗
而係真真正正一齊落場打
(當然唔洗排又係一大重點)

同埋應該係我第一隻成功封頂既online game
恭喜 最後實在太正
打完5.0可以享受下NieR 24人副本
又或者試下新/舊極蠻神, 記得玩埋伊甸:覺醒篇
下周更新出共鳴篇
想問下如果同一DC但唔同SERVER有冇得一齊玩?
同DC唔同SER可以一齊玩, 三主城既大水晶可以傳去其他Sever
只係當你過去人地SER既時候有部分功能受到限制
例如唔可以加入公會, 無法使用Retainer, 唔可以用信箱等等
咁睇嚟要重開隻人
仲係好低Lv既話就重開啦
如果已經50LV或以上可以考慮升到上80先課金轉過去
好難捱呀...玩到沙之家跑到30LV左右棄左
好似盲按技能GAME 玩到懷疑人生
唔緊要 辛苦你喇
隻GAME D音樂真係好好
可能升埋至少一隻坦同補上80先
黑騎同gunbreak睇自己意願
補就白魔先
唔介意課下金既可以比錢skip2.0主線
2.0確實係好多人棄game既原因之一
到70LV之後先會變有D特效既魔攻
咁慘.....
玩白魔D人都幾偉大....
打完主線零式 但係冇動力追裝備
唔似其他online game玩後期
我嗰陣玩白魔升主線覺得自己好hea
5.2共嗚篇零式團 -1
誠招 GNB以外TANK或任何近戰DPS
詳情 : https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=15359&tnum=12
想問升lvl途中打到個D crafting material/ 染可唔可以賣曬比npc
比佢地塞爆個背包
HQ嘢可以拎去market board賣, 價錢高過npc好多
下星期又有新野玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞