非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
2019 了,仲熱狗,一票不投熱狗係常識
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
唔洗下年

今次區選

得佢一個vs 建制既區唯有含撚投

但係有幾個區同素人撞左,大家識做喇
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
投素人都唔撚投到分化狗熱狗 廢時下年佢地有機會發圍
五毛係個名詞,即係話一d幫港共既人,關民主乜事?即係你明明係隻狗,唔通我硬要話你係人咩

下次我拎起個橙,叫大家投個票,睇下應該叫佢做蘋果定香蕉先係民主?

btw,熱狗真係唔識乜係民主喎仲好意思教人投邊個
2016非常後悔
收嗲啦叫人投民建聯,投白票,一直削弱民主派既力量,我屌你熱狗個臭閪啦
實際上佢地冇講錯呀,蘋果日報係有篤灰呀,篤灰唔屌得?
實際上佢地係有背後幫手足呀,唔攞鏡頭就當冇做嘢?
行開啲啦泛民打手
歡迎加入被熱狗苦主大聯盟
要含撚投票投熱狗真係投唔落
佢地唔係話退出社運架咩
仲投佢做乜鳩?射落海好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞