非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
講真一週年就話姐
個個月廿一號都懷念721?
唔見你每個月4號開post講六四?
欲加熱狗之罪何患無辭
永遠選舉就出黎搞事
今次又撞區又搞分化
又同689 同聲同氣
支持熱狗,得熱狗係真本土
有名你叫熱共
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
由呢班渣滓2016年補選後點樣食魚蛋同梁天琦人血饅頭,到後來DQ後正白旗旗主點樣嘲笑選民白痴,以為佢地係梁游本土派,再到而家不斷分化害人想打散抗爭,我就已經睇穿呢班邪教信徒嘅真面目。仲信佢地,真係冇得救。
用下你個腦
如果 2個option 投出黎
結果都係香港被出賣
你會點投
獨立思考香港先會有出路
好簡單
你射落海就一定咩都做唔到
建制10個議題10個都過曬
你投比泛民就仲有可能佢地要扮下好人
10個議題有8個過到 都起碼有2個過唔到
到時先再屌都唔遲
係青政食魚蛋嘅人血饅頭喎清
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
白頭佬走佬唔做主席事件你仲信販民有少許用
睇黎香港起碼要過多5年先有救
////投販民投保皇派結果都係一樣////

係喎!係喎!真係一樣喎!
呢個叫自殺唔係攬炒
佛系救港,多謝晒喎。
係架,只要全部票投建制,佛祖就會感化雜總,點只真普選呀,雜總出埋錢俾香港獨立都仲有可能。
佛系萬歲萬歲萬萬歲!
唔撚屌 亦都唔撚理
wfc
咁撚多個泛民 ay 或者鄺仔都無幫到任何一個手足係埋大走到出黎。

事實係得你地口中嘅熱共乜柒都無做嘅一黨先係真正幫到手足。

你班on9繼續信泛民蘋果享受溫水煮蛙啦on9.
狗熱講到明扮本土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞