非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
推 要手足睇班熱狗所作所為
勇武又唔係,和理非又唔係,人唔人鬼唔鬼,不了
最仆街就係呢d
你真係人頭豬腦
你棄權同送票俾對家有咩分別
下次落場落前線先同我講野啦,縮返去熱狗圍爐啦仲敢出黎柒
成堆熱狗圍爐自己搞抗爭囉柒頭咁撚夠膽自己人都分化
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
唔係啦
班友係真心膠
十幾年黎都係分化撚
射落海同投對家無分別.對家贏咗係會獨占資源嚟搞柒你.
飯民果D垃圾贏咗最多係廢,但唔會調用資源嚟搞柒你.
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
你當公投咁投咪含淚
熱狗一直搞分化,實情係幫共產黨
我仲記撚住16年熱狗點搞散高登時事台
亦有同感
今天係到吊蘋果 和689一樣
現形了
小心啊,啲泛民含撚派好鍾意迫人含撚
呢個真,分化工作熱狗真係勁,依家又出黎搞分化
投對家唔會加速焦土
因為建制佢最仆街係會睇住個市
大白象工程,明眼人會屌,但佢的確提升商機
港鐵加價,市民會屌,但股東,有錢人唔會
智慧燈柱同理,都係起野

一個城市要變成焦土,係要靠推跌個市
投建制唔會推跌佢嘅價值

焦土,永遠都係建制外嘅手段
建制內嘅焦土係叫分化

所以你唔會屌梁天琦本土派嘅焦土有問題
但你會屌熱狗分化
熱狗再搞分化必須死
投白票都on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞