非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
鄭松泰投票可靠過泛民。泛民經常關鍵時候缺席棄權。當然佢全黨得一票影響力好細

泛民真係含淚投

快啲多哋本土唔該
可以講多D嗎?
唔覺熱狗收老共錢,但呢黨人事無大小全部私怨行先
客觀效果就係不停分化非建制陣營,青政本民前都話係鬼
本民青唔撚係鬼?
咁你而家唔叫港獨?
企圖抹黑民主派,呼籲手足投白票一律視為共諜
仲未明政府咩玩法既人留意

你200萬+1人上街,佢屈9你20萬人
你5個月黎示威,佢屈你一少撮人
你只能夠講你計唔準,但佢可以話你都唔準,口同鼻拗
但係今次區選當公投,係實打實既數字
<就算對方種票,佢都要有身份證,影響既只會係地區議席分布,而唔係黃藍人數
440幾萬選民,唔可能變500萬張選票

宜家應該係煲大區選
投建制派=支持止暴制亂
投黃投獨立=沒有暴動,只有暴政

結果一出黎
黃票多過200萬,政府唔可以再講一少撮人
藍票低過200萬,輪到我地屈佢一少撮人

宜家係要煲大佢
投建制派=支持止暴制亂
投黃投獨立=沒有暴動,只有暴政

選舉人數輸左=玻璃球打爛左
打爛左個玻璃球既後果係
1:運動失敗,逃亡潮開始
2:勇武轉化革命份子,引發更大暴力
3:香港政府管治失敗

如果無更大暴力事件,
咁你都輸得甘心命抵啦,仲唔快手著草
輸唔起就係你起革命,唔係逃避現實

…………………………………………………………
咪發傻阻礙區選,比個位政府入
話你地一少撮人唔願意面對現實

如果區選人頭黃多過藍,你仲可以反口話政府唔願面對現實,實實在在既數字啊

…………………………………………………………
目標唔係含投
係要打倒建制派,無黃議員都要推假獨立
刷低對方明面上議席,清除舊有垃圾
新垃圾到時先諗計清,推到班假獨立起碼對方可以做25仔/牆頭草,唔係宜家一面倒垃圾建制派

就算你唔覺得係公投,對家都會煲大佢變公投
先發制人
咁樣先可以動員更多港豬

我幾個上年紀既同事仲發傻諗住唔投票
要同佢講對家會當今次係公投,先on99夢醒

……………………………………………………
無證無據話對方做假,大陸吹一堆假消息已經玩爛個真相

中共外國超多打手玩假英文消息

你要證明一件事有問題,就係要你舉出證據
否則只會當你自欺欺人
雖然信你既人會好多,但係外國佬無辦法直接插手,無證據點放上枱啊

你今次煲大佢,
一係對方唔做手腳
黃票真係多,我地贏

一係對方做手腳
我地/外國捉到對方做手腳,我地都贏

捉唔到對方做手腳,就到時做文宣講選舉有問題啦
結果都係返到去,無證據,對方信定唔信

點玩都咁被動,點解唔認真d投票
2019年仲有人信熱狗同焦土撚
熱普城一向利欲薰心
成日睇佢地狗咬狗骨
熱狗真係好撚肉酸
facebook幾多人話投泛民係黃屍唔識野
但自己唔係藍絲
仲叫人虛心學習
熱狗真係痴得好均勻
storytellers同埋白兵都係仆街嚟

又係啲選舉無用論
最on9就係永遠講到好似投票就唔抗爭咁

我吊你老母
投票時間比盡咪一晝
花一晝時間(有啲票站少人可能好快)去投個票
會阻住你抗爭?

依2條分化撚,無用撚
真係黑心賤格!
射落海係送死,唔係攬炒。
投票係民意正式嘅表達,係唔能夠否認嘅統計結果,比起民意調查有絕對說服力,一定要去投,如果投票輸咗,中共港共一定都會講「香港人支持政府鎮壓暴徒」借題發揮,所以一定要投票俾民主派,否則絕對後悔!

另外,今時今日有得投都唔投為乜野爭取雙普選?從邏輯上都講唔通啦。再講,如果區選贏到過半數黑警都唔敢武力再升級去鎮壓前線手足,相反區選輸咗就仆街喇!肯定更加暴力同血腥。所以一定,一定,一定要投泛民主派,踢走建制派。
佢地講到只要一投票
成個運動就會完
選票再多都唔夠200萬人行出嚟令政苦驚啦,結果呢?
黃絲:喂死黑警泛民佔區議會大多數呀等俾人制裁啦哈哈
黑警:哦(繼續射tg)
連登仔:又係熱狗分化搞到咁
熱狗不嬲都係鬼
唔覺得熱狗陳雲係共碟
但佢地要達到嘅野始終唔太符合今日而家個環境
要睇國際輿論頭嘅話,有得表態自己係黃就是但算鳩柒數了,取向就 本土 》泛民 》白票 》唔去投 》建制
含唔落泛民條撚就真係投白票好過,假設個選舉仲公度的話,都某程度上表達到少少呢個嘅取態嘅
黃兆健喺運頭塘基本上贏硬
屌!我個區一個建制,一個扮中立嘅建制,一個熱血公民,真係含撚投熱血
投票投熱狗
慘撚過做狗

佢地成功爭取含撚投熱狗
其實好多政治冷感的人根本唔知熱狗咁多年做過乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞