非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
師兄係咪想講熱狗打手同荷蘭叻差唔多level
人地一撚早講左係五區公投全民制憲永續基本法,即係叫你投議程唔係投人啦。算啦都係晒尻氣,要用貓嘅野香港人都係唔撚識嫁喇,唔用腦,含淚投關鍵一席岩你地多啲。香港有民主,死多幾錢重。繼續俾泛民帶領你地永續個爭取啦下。
全連登都記得熱狗玩分化 一定會再圍鳩熱狗 放心啦
Btw 宜家熱狗同城邦仲fd 唔fd 剩係個普羅同佢地反左面
如果當年政治上永續咗就勁啦
不流一適血地保留香港特區
而家就成地血但乜都未爭取到
打咁多隻字下年我地都唔會投熱狗架啦
下年你都未有投票權啦
講真
泛民雷動計劃同梁天琦借青政還魂係估唔到
永續基本法政綱頭兩項就係修改50年不變同收回釋法權
笑撚死我智力好高但係整係識講呢d?阿叔我唔夠歲數開呢d帖做乜
又唔係我講到熱狗人多勢眾
得你成個post係度話全連登手足一致對外乜乜物物
你地熱狗下年咪sell永續睇下下年有冇人投你
下?出去爬文啦細路連登都唔識玩就返去玩熱血時報啦
你誤會左喇

我唔係話你唔夠年紀,我係話照我所知呢,嚴重弱智人士係唔投得票嘅

你睇下醫生啦,如果天可憐見某日一道强光擘開你個腦,等你聰明返少少可能就有投票權嫁喇
藍絲撐警咪就係好似你呢類人講野囉真係陰公囉
係無人撐你死熱狗架啦返去圍爐啦
得啦我去訓嫁喇,我唔似你地呢啲弱智人士有專人照顧,我仲要返工揾食養家。你慢慢啦,講多啲野喎對你病情有幫助嫁
無陰公
即使道理同事實都係熱狗個邊
仍然係會被屌都爛臭化

熱狗係輸公關 同 $
試詳述熱狗對今次運動之貢獻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞