非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
一堆當選唔到就亂屌人嘅癲狗
咁點解你唔投泛民加多一票
集中區選
未來幾日行動係幫手拉票
踢走保皇黨
屌班熱狗!人地課金比你,你叫隻外國雞上黎節目渣波比人睇!叫條鬼妹除衫又剩。人地課金比你班咸蟲!
巴打你意思係叫我地投建制嗎?
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
其實你哋當佢透明唔理得唔得啫...
熱狗唔係收左皮咩
熱狗只係中聯辦屬下的一隻狗咋,中聯辦一個電話熱狗就有豎起條尾答應啦。
就係收歸編不了的,才要大鑼大鼓出告同你有計傾,已收編的,要使乜搞宣傳?
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
問題係佢地班廢人冇任何議席 得閒到日日鳩up 你唔轉貼佢? 佢咪自己貼上黎囉
好似唐三藏咁日日係度烏蠅咁嘈鳩孫悟空
戰役過後,痛定思痛,認清現實,重新出發(抗爭五部曲-前言)
https://lih.kg/1742018
我無叫你地投咩人
不過如果你有腦不如試下諗清楚
投保皇派同投販民有咩分別
當你諗通左就會睇清楚呢場戲
投販民投保皇派結果都係一樣
一日未有真普選販民建制都只係做戲俾大家睇
你投票就係認可左呢場戲 永遠都唔會有真普選降臨
嘗試記憶下 販民做過乜事 保皇黨做過乜事
唔好放棄記憶 要獨立思考
香港先會有救
嘩 好深呀
我依家唔識投 想問下你意見 應該投1 建制 2 泛民
應該1定2呢
5毛狗收皮啦
用你個邏輯,你不如話因為之前 d 抗爭垃圾,所以今次抗爭都唔使做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞