非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
屌你老母垃圾五毛
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
飯民我一直睇唔順眼,不過佢哋今次真係做到不割。我冇理由去割
熱狗花係駡自己人嘅時間遠比駡共狗多
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
販叫同保皇派有咩分別?
一個枱面賣港
一個枱底賣港
再講 本土由陳雲創立出黎
講自己係本土但反雲 真係笑到我碌地
呀哥 你精神分裂?
熱狗死全家
依家區選係咪得民主派同建制呀 你班熱狗投白票咪姐係想建制贏囉
躝啦死熱狗五毛,唔好比我係前線見到你地班熱狗呀
熱狗不嬲垃圾
班熱狗之前話前線大部份都係熱狗黎
分分鐘救左你都唔知
你思覺失調呀?人權法案差D比陳雲搞到壽終正寢呀 仲話本土 縮返你老母個閪到先啦
熱狗5個月嚟真係零貢獻,但係又走出嚟割,都唔知佢哋憑乜嘢
無一個係熱狗 SOR9
熱血時報記者有份中彈
車隊次次出去救人
法律隊 醫療隊
滿仔去救人救到被人告暴動
大型示威現場蟲泰在場
至少我係政總見過佢
中大一戰 城邦軍有落場打仗
做人公道小小 有立場唔緊要 都唔好選擇性睇唔到 你咁樣仲仆街過啲政棍

仲有 樓主用咁白痴既理由去spin想點
你不如話熱狗一派無講過光複香港時代革命 唔係自己人 收左共黨錢啦
係呀 一定無叫
因為人地叫緊天滅中共 全黨死清光呀嘛
泛民夠唔夠膽咁大聲講出口呀 驚得罪阿爺?

無拎支旗大叫我在場引鎂光燈就係唔在場?
上面咁多野我講左 有邊樣唔係支持緊個運動?
好心啦
其他本土派無拎大旗係唔係又無出力?
你都痴線 根本有共識係唔比人知自己在場 駁拉咩

分化撚 收皮啦
大哥 屌人要有point
關陳雲閪事咩cls
最大問題係禮義廉贏唔係攬炒,係炒自己only
其實次次都係咁
依家邊撚個分化先呀 自己睇下熱狗D POST做下功課先啦 咪撚比我睇到熱狗係前線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞