非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
其實連登得30幾萬註册ac
幾時變咗社會主流聲音
之前七月有個人high大咗出post話連登最少有一二百萬人睇所以人多勢眾
講到自己霍金咁,但對香港局勢無能力改變整係有能力分化,原來熱狗先係中二病
計得太盡,當初大家仲以為每區拎到至少一席,新東兩席立會有5-6席本土

最後得三個入到,仲要有兩個比人d9q埋
不如你check下泛民立法會投票記錄啦,唔好衝出嚟柒
2014都係畀泛民搞到收咗皮咋
霍金都幫唔到世界和平,因為現實係世人有好大部份都係閣下咁嘅智商,唉
連登有30萬人 熱狗又有30萬? 陳雲得果萬幾票咋柒夠未呀 下年熱狗狗埋都唔知有無兩三萬票
屌泛民嘅都係熱狗,我怕熱狗三百萬都黎緊
熱狗講到自己咁高智商但係就繼續柒下柒下咁 講到自己好似好大力量對抗中共咁其實屎一舊
係呀建制五毛狗咪屌緊囉 我知呀
佢係高估左香港人智商姐,如果佢地當時肯上多啲連登,應該就唔會錯判
班熱狗得果幾丁人 攬炒條鐵咩
下年都唔會有票係熱狗手上 由其時連登果30萬人
依家成鳩日有人都想吹奏陳雲架
但佢地雨傘後-選舉前 嘅動員力真係好勁揪
唔記得邊次(區會定立會)有人挑熱狗機,勁快吹到咋人出來圍番人地

宜家應該無依枝歌仔唱
其實熱狗正正體現咗唔割蓆(雖然係人前扮唔割蓆內心屌鬼)
為咗令公眾見到「本土派」團結而啞忍梁游政治白痴(扮fd)
大眾係白痴因為只睇表象
唔扮fd嘅後果就係熱狗版DQ4
而家睇返真係覺得行得好前
(或者並非熱狗行得前只係我當年求學時期思維仲係太淺睇唔透)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞