非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
一定唔理熱9up乜
你諗清楚熱狗到底係想人投佢定係想人唔投販民玩焦土

兩樣野黎,如果我個區得建制同熱狗我都會投熱狗
共產黨係俾國民黨打到仆街,就揾架仔做藉口迫國民黨團結一致對外,即係泛民成日講嘅要大局為重,要蔣介石含淚停戰。結果點?共匪全程拖國軍後腿,背後就同蘇共串謀食左中國,日本仔一投降就納晒國民黨嘅軍火。

呢段歷史說明,如果有個仆街咁好死無啦啦叫你團結對外,肯撚定係想煽尻你
熱狗由頭到尾都唔想區選搞得成,係你班柒頭睇唔到區選結局香港人無論如何都係輸
呢個真
邊撚個同你係自己人
係咪可以取消哂成個區議會制度?可以既話我支持
不分化不割蓆
熱狗搞二元對立
反而屌完全唔割 一致對外嘅人搞二元對立

我相信香港人都係二元對立
不過係抗共對瀨共
所有抗共同俾港共有壓力嘅嘢都應該做
你永遠唔會明熱青城諗乜
因為d橋陳雲出
走火入魔
咁你班熱狗咪繼續幫建制贏拉埋香港人一齊死快d死tim
難為d義士幫手打生打死,你地就幫中共收香港皮仲好意思話手足
你諗下當日點樣整到立法會提早成個月放假囉,邊有人打緊內戰仲會在意選舉。你回想下,自從政府威脅會取消區選之後,泛民陰啲陰啲做左幾多古怪舉動,尤其臨選舉前呢兩星期,不斷推人入大學送頭。
但係每一屆都含淚投咗佢地
飯民贏過啲乜....
我剩係記得白頭佬主動讓咗個立法會主席位俾大口狗...
同埋係成立黑警資料庫投咗反對票...
癡線佬諗野好難明
分化果個話人分化
如果無義士推走白頭佬,送中過撚左啦。唔好淨係怪白頭佬,當日立會出面做嫁兩好撚多人嫁。

而家又話過左喇,唔好提喇,泛民無割蓆執撚到啦,要讚,要感恩,要含撚呀
問多句,想搞唔成出5個係咩玩法?
你當熱狗果5個係果班五大訴佢黨,呢幾個月先出黎襯?人地係區搞左幾年基層工作而家出黎拎下mandate.。你應該問下熱狗一個咁細嘅黨默默投入左咁多,咁難得今次仲可以借民意推入區會,點解都寧願區選搞唔成。
咪係

而家3揀1,有本土投本土,無本土咪唯有投泛民
為左都係建制輸姐,就係咁簡單
偏偏班熱狗諗法就係因為泛民廢
所以唔比泛民贏,就算建制贏都得

成日眾人皆醉我獨醒咁
講到香港人好撚蠢唔知泛民以前垃圾太廢
以為得佢地睇通睇透咁
講乜野港豬投泛民香港就玩完大佬投建制投白票就贏既少少機會都無埋喇
講咁多野,事實佢地只係為左私怨寧願建制贏都唔比泛民贏佢地就最開心,完全唔care香港會點
其實我就唔識咩政治
我普通市民一個,支持咗泛民廿幾年,
但最近真係好迷惘
同一個方法用咗30年都無乜用
咁點解仲要用...點解每次都要我無選擇,要含淚投...
我上一屆都含淚投,又係話含呢一次,守住就贏,
咁結果呢?人大831落閘,一國一制,仲想起個千億人工島.....有邊一樣係立法會守得住.....
錯喇,唔係叫你唔好投泛民,而係叫你唔好為左因為有得投泛民而欣然接受區選呢件事。人地講左唔好撚搞區選講左兩三個月喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞