非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike

多謝熱狗令何君堯上位
因為像你肯含淚的人還不夠,區選係winner takes all 制度,只含左三幾個區議員出黎,佢地唔夠人含個區議會主席出黎,唔夠人含117個特首選委出黎,就等於total loss。
大家要記住
冚家剷熱狗唔會係自己人
當初屌到連登一文不值
依家就走上黎霸地盤?
死撚番去高登啦垃圾
但係之前唔係就係有梁耀忠可以做主席,佢又唔做咩?
佢如果做咗就應該好好多啦,
我以前都唔會理,但前兩年我開始睇返立法會啲投票紀錄,我見佢地成日係重要讓題同建制同一陣線,一係就缺席,我投佢地入去係想佢代自己投一要,點知又....
七八月都好地地
九十月真正消失左
十一月選舉又開始發癲
你個區有無泛民同本土同時參選
好怕漁人得利
1. 白頭忠只係主持選主席,當然佢冇用盡力拉布係佢錯,但立會保皇人數多,主持始終有日要落黎。
2. 泛民跳票果d 多數係民生撥款,係要同溫和中間市民交代唔係為反而反,而政制惡法冇亂投。
上次立會選擇咪係
話投俾民建聯都唔投泛民
熱狗同陳雲都..
熱狗呢場運動做過咩啊?你睇公民黨,許智峰果d幾出力,佢仲好意思話自己係抗爭者,仲叫人唔好投泛民,話佢唔係鬼都冇人信
好撚煩
又鬧蘋果 究竟將想泛民輸
佢堆支持者都係癲 怒婦中怒婦
老實講 個個政客好似佢地咁
又小氣 又分化 一定衰撚過依家
個個知泛民廢啦 屌你老母
為大局呀仆街
你地都冇咁多黨友出來選啦
屌乜春
熱狗d人射落海都唔會投av仁啦

講真投左av仁唔多唔少都係含撚投

點解要屌熱狗唔屌av仁唔爭氣?

老憑要投你?
選舉其實有時只係揀個你冇咁反感嘅人
民主派唔係最理想,但一定係lesser evil
推返熱等自己好選d jer
係呀 唔係老馮架

咁你呢四年繼續睇住何妖作威作福
push
熱狗就是社會失敗者人間垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞