非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
下,販民蘋果篤灰,就係手足
咁多年係賣港政策上投贊成或棄票,都係手足
去死啦
push
你班友要和理非支持勇武行動
自己就唔支持和理非行動,投白票益對家

成日話多一個人多好多,多你一張白票,建制就贏好多

我就好簡單
建制輸就得啦
嘩 好難 你教我丫 1 定 2呀
總之就投本土派, 冇就投泛民
問心啦同其他手足比 熱狗做過d咩 仲要成日當正自己係大台 拎光環 搶focus
當年光復上水
建制都未出黎屌泛民已經出黎屌左先
泛民支持每日150 支持領匯上市 反對回購領匯
連登仔 : 泛民係同路人
我諗正常智力睇到呢度都以為連登仔係共產黨員/大財閥持份者
投白票就唔係手足 死三毛 分化撚
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
原來屌人用選舉收割義士血肉性命就係搶大台搶focus
咁你呢家屌政府我諗都係想扮型攞彩想溝女
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
熱狗真係好撚仆街
熱狗睇票大過天
最撚憎熱狗
Pish
同689 同line咁 ⋯
陳雲 同 就算以前年代毓民 都大中華膠咁
陳雲直情前中共人 ⋯
好難講
成日話熱狗失蹤但蟎仔救人救到比人拉埋,鄭蟲泰衝立會個日帶晒路,跟住天水圍有親咩事都落場又話人無影,有親咩大事都有熱時直播又無做野,陳雲日日開post叫大學要走又屌人散水撚,比人拉晒就國師又中,有時想打熱狗都唔係咁既
本身都係半信半疑
但發現臨近選舉熱狗就起勢乜都屌柒泛民
維穩都唔使做得咁明顯掛
屌你仲係度講當年
仲要講到光復上水咁遠古
你唔好話30年前演藝界支持香港所以演藝界係手足?
熱狗最撚白痴就係為左私怨幾多年前既野都拎出黎講
今次泛民就算無幫好多都起碼叫無割啦
熱狗都仲寧願建制贏香港人一齊輸都唔要泛民贏
投票啦
71爆玻璃火魔法裝修獅鳥 泛民都算係冇割啦
投票 先可以繼續無分和勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞