非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
熱狗d 私鬥dna 太強
不了
P牌仔爛返熱血時報圍爐啦,自己整個app比班熱狗用啦傻鳩
哎呀 P牌仔呀,唔駛理佢呀

除左小學生我諗唔到有咩人會咁講野
我地全連登手足一致對外,建制就係敵人
熱狗緊係唔係我地手足啦戇鳩仔,躝返去同梁振英一齊吊蘋果啦柒頭
依家統一左對外,
佢地無視左手足遇害係到玩分化,
成班熱狗叫人投白票投建制,仲話有文有路?
連登成班泛民打手同埋熱狗hater,算數啦
收皮啦,新東補選第二日即刻組熱普城話要五區選晒
一區都唔留比其他本土派,邊個玩串個party先ar?

明知得15%票係本土票,係都要lam晒五席唔留比其他,計到咁盡 仲要同人講話咁叫「協調左」
傻啦我唔屌你。你第一句就中二病,第二句就玩二元對立反映你對現實世界認知有限。對住啲咁嘅智商程度我真係屌都廢尻事啦
就係因為熱普城分化,
下年全連登手足一票不投熱狗,
熱狗自己圍爐投啦 真係成班傻鳩
你講到連登好勁咁喎
想分享下小弟一個睇法
有抗爭者遇害固然係悲劇但你地為咗齊上齊落暴露太多弱點
今時今日仲出嚟抗爭要有赴死決心/坐十年決心
做condom都唔會後悔
未被捕嘅人亦應該看大局做決策否則又白白送上數千人去救poly嗰一千人
而宏觀上泛民必然成為抗爭嘅大阻力
因為泛民要維護既得利益者
唔會容許港獨成功同時扮演香港民主之路唯一救星
保持區選 立會與建制勢均力敵嘅假象
不衰不敗 左右逢源
所以今次抗爭一平靜落嚟泛民會在腐敗嘅司法制度內提供援助
最後任由政府判抗爭者入獄
然後大叫民主最黑暗的一天
但泛民是不敗的更是靜靜地贏
因為選票已袋
現實係殘酷的但小市民係無得揀
社會一向係咁
乜有其他本土派咩我唔見喎,你唔係想講本民青民族黨班講獨撚又係本土派下化?咁本土派咪好撚低質?
屌又講埋晒d熱狗理論,你地咁叻圍爐你地熱狗自己出黎開花抗爭啦咪撚咁多廢話,仲乜撚野二元對立,講到熱狗好撚多人多疊馬
仲有我地唔係中二病,呢個係全連登手足民意(除左五毛狗熱狗警察)
我知點解丫,你地呢類level係得話人P牌同block人兩招無第三招。我一啲都唔覺得出奇
其實呢連登真係手足抗爭既平台黎,當然仲有TG啦
咁呢其實就無熱狗份,廢話就唔多講,你咪繼續企係梁振英黃洋達果邊
人地要搞五區公投就硬係要選哂五區啦
自己開個帖睇下有幾多熱狗支持你,幾多連登仔圍插你仲好啦傻鳩,話人中二病
霍金要去問班小學雞同唔同意自己嘅時間理論?你咪撚引我笑啦
泰博都話自己唔係本土派啦,
「梁游直頭抵死啦 但我地要同梁游扮fd 因為大眾白痴架嘛 會以為我地係本土派」

「以為」咋,唔好呃埋自己以為自己真係本土派啦

https://youtu.be/VmvItk-RT3I
開始覺得泛民打手同荷蘭叻差唔多level
熱狗有做過嘢?我見唔到喎
蘋果又篤灰又起手足底?我相信呢個唔係事實嘅全部
我都唔同意泛民無出黎,泛民出錢出力,大拿拿612基金成億喎

咦,啲錢用晒出聲喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞