非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
不嬲架啦
利申熱狗=五毛,見一個我屌我一個
初初都唔䚁,飯民係幾嬲屌,
過左幾年真係覺得佢地鬼,肯撚定黨員有任務,
鑊鑊針對飯民,變相應該敵對既建制無晒攻擊性。

屌你地老母熱狗,我地唔需要樹多個敵人,我地要既係對建制,對政府既攻擊力,如果你地無,就返屋企打飛機啦。
泛民係議會呃左廿幾年飯食,個個月幾萬,做過咩?利申,唔識駁,選區有本土就投本土,無本土就射落海
岩呀 所以每過幾年就要原諒人
記得過幾年原諒班黑警 送埋自己塊閪去慰勞呀sir呀
我係政治新手
我以前係港豬
可唔可以話俾我聽咩係熱狗
同埋佢哋有咩往事
同感
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
班死垃圾只係識用水泥隊不停分化同埋風向
熱狗班人係唔係我唔撚知,但黃洋達一定係鬼
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
屌你老母死咁多手足 721被鄉黑警黑無差別暴力對待 你唔撚針對呢d野反而針對飯民? 熱狗真係同五毛狗無分別
拎讀書同政治談判比
你都幾撚好笑
死熱狗整係識做冷氣軍師,屌你老母你地咁鍾意圍爐自己搞場抗爭黎睇下呀柒頭睇下我地手足彩你都有未呀
屌你老母依家全連登就係針對民建聯 
你要針對民主派就返去熱血時報啦柒頭
前線手足上
熱狗係分化撚
正仆街黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞