非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
今年死左咁多手足竟然叫人投白票投土共
我敢講熱狗一定係土共打手黎
只要我地團結一致佢地就收硬皮
我諗起14年
今年死左咁多手足竟然叫人投白票投土共
我敢講熱狗一定係土共打手黎
只要我地團結一致佢地就收硬皮
係人都睇到熱狗旨在搞分化,槍口永就對內,唔係諗住搶建制票,而係搶泛民票,搶唔到就叫你投白票甚至投建制票,話就話焦土,目的明顯係幫建制。
熱狗黑狗,同樣仆街!
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
係架,建制贏咗共產黨應該發獎金俾熱狗添
推到熱門,維持到星期日收票站為止。打熱狗每2年,4 年一次機會,唔好放過呀。
次次選舉前,就係熱狗搵食之時,賺埋唔少 人民幣
總之一票不投保皇黨
如果該區得熱狗同保皇黨都要投
敵人嘅敵人當住朋友先
專心宣傳區選
唔好搞私怨啦
D人行焦土係因為D資源帶唔走,唔可以留低比敵人益咗佢地打自己.
你家下係將自己本來就守得到而敵人無法奪取嘅資源散盡,咁係戇鳩而唔係焦土.
已經駁唔到
關鍵一票棄權 投佢黎有乜用嘅論點
就講d 廢話
好柒呀屌你老母
阻止人權法通過嘅不如你google 下
楊on9班仆街販民同葉瘤去美國同議程嘅閉門會議講左乜

//葉建源承認,飯民與建制派達成勾結共識,支持要確保香港特殊地位,制裁只能限於個別政府官員,而不能制裁整個香港

販民一直出賣你班港豬
但慘得過你仲以為世界係2元對立
一定係 販民vs保皇黨

香港人一日未能夠用腦睇清呢場戲
一日都唔會有好日子
問題係個制度呀 痴痴地
蘋果出咗區選照妖鏡系列,熱狗唔做啲嘢點賺係仔呀,藍絲界競爭又激烈,要加多幾錢肉緊。
關果次咩事,而家係講緊今次,
同埋西方一般會以大戰後選舉嚟做指標再部署下一步
仲之投白票益建制,就係五毛狗。今年死咁多手足屌你老母死熱狗仲想分化?躝啦
熱狗本色係咁
凡事屌泛民先 反共都冇咁重要
2019年真係照妖鏡黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞