非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
自己圍爐自己抗爭啦熱狗
係咪覺得好多人都知應該投邊個?唔好成日連登圍爐,同我forward曬比你身邊嘅人,入到嗰網簡返自己嗰區,就知要投邊個。
https://vote4.hk
得果118人就學人分化,真係可悲
今時點同往日
泛民當年夠杯葛勇武
高登仔當年夠話自己喺中國人
咁係咪之後冇很出黎抗爭
依家熱狗咪就係想無一國兩制囉,投白票投建制,一黨專政,熱狗投共,岩晒
洗撚同D五毛狗講廢話咩,既然依家唯一既敵人就係建制,佢都要分化既話,目標好明顯啦
我對熱狗本身冇乜野
低調做實事咪好
但就選舉蘋果同泛民做乜都係錯
使唔使咁狙擊呀
死熱狗完全漠視左幾多手足受害,一到選舉即刻想分化我地
唔理乜撚熱狗唔熱狗

啱嘴型咪繼續傾囉

喺連登你想講乜都得啦
原來泛民唔割係bonus黎你呢啲港豬早死早著啦
依家我地全連登手足統一左戰線統一對外,
有人黎蓄意分化就係死罪,躝返去撐警啦班垃圾
講真
熱狗宣佈退出咗社運啦
你想借刀殺人唔work架
(雖然四眼已經被拉我都好愕然)
另外如果有熱狗睇到哩度我想同你哋講
唔好為香港人付出前途同性命
香港人係甘於活在中共同泛民的拉鋸局面
即使抗爭成功
曾經出來抗爭嘅人現在或將來亦唔會還熱狗公道
只會附和梁天琦黃台仰一黨去抹黑/指控熱狗取割抗爭功勞
抹殺熱狗手足嘅努力
所以一眾熱狗要留得青山在
上網9up冇乜壞
但唔好好似四眼咁傻喇
熱狗應該要全面退出社運
無熱狗當年推無大台,屌尻泛民分化割蓆屌到街知巷聞,反送中係7月1號前就收左皮啦。林卓廷721俾人打之前果幾日都仲屌緊手足帶架撑入新城市,如果割到泛民晨撚早割左勇武啦傻仔
講真依家全連登手足就統一左戰線統一左對外,
你可以跟我地連登一齊,你亦可以跟返你大佬黃洋達都OKAY既
依家乜撚野恩怨仇恨大得過手足遇害?我廢話就講完,我無諗住說服到任何一隻熱狗,
唔該你地退出左就唔好講咁多分化既說話,咁樣對抗極權係無幫助,只有團結先係力量,完。
就算你地繼續分化,我地連登手足依然都會團結一致統一對外。
支持民建聯點樣攬炒啊,阿sir
就算7月1號衝立法會,連登上和勇都有爭論,唔單只飯民,係去到721之後大家先完全不割蓆
左冷禪定岳不群會帶黎更大傷害?明槍易劏暗箭難防,建制係擺到明隊尻你,泛民最鐘意扮同路然後關鍵時刻玩出賣,卅年黎始終唔得,温水煮蛙果煲温水就係泛民煲的。由此至終泛民先係香港民主進程嘅真正敵人,你睇唔到係你戇尻,唔好迫正常人陪你癲。
其實熱狗都幾撚慘講真都算係出左唔少力

不過當年攻擊本民青我覺得係永不能原諒
成班老屎忽恰細路,仆街啦
好明顯就係識玩同唔識玩政治嘅分別啦傻仔
投白票,其實同中立冇咩分別
而今時今日仲講中立就真係搏屌
所以連登仔咪戇尻囉,你唔係以為佢地好撚醒下化
細路好野呀,不如推晒班小學生去選議員啦好唔撚好?

你老味2016呢屆議會由一開始就註定搞到污煙脹氣,源頭就係本民青,間接做成今日局面,你班友仲好意思伸個頭出黎
我地手足統一對外,唔似熱狗咁戇鳩係到分化既
收皮啦邊撚個係你手足,人講你又講係度認親認戚。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞