非常肯定熱血公民收左老共維穩費黎分化

861 回覆
1907 Like 181 Dislike
叫黃洋達吹雞出黎做文宣搞場抗爭
咪撚依賴我地手足呀
戇鳩仔選舉期就想分化?我屌你老母啦五毛狗
毓民提過青政唔好宣誓時玩嘢
但青政照去以為無成本
鄭松泰係宣誓後一段日子後倒插中國國旗之後俾民建聯狙擊過啦
講真...要怪就怪梁游固執同幕後軍事林浩基
成班人都民智未開,投票自己投,洗Q 理人點講
唔洗講咁多廢話,依家係統一對外,建制就係敵人
假如有任何狗隻嘗試分化,忘記手足點樣中槍點樣死左,叫我地投白票投民建聯,
就一定係五毛狗。你身為熱狗就係做緊五毛狗既行為
熱狗咁叻圍爐吹雞出黎搞場社會運動出黎啦喂
我冇腦架 你答我 1 定 2就得
一票不投熱狗
重申一次,依家戰線係統一對外,建制就係敵人
你要白票要建制就躝返去玩微博或者入熱狗,唔需要扮咩本土成個戇鳩仔咁
所以話梁游根本共諜 玩個野撚手吸走本土幾萬票
仲要引發行政長官控告立法會既憲政危機
最後係知道自己一定會比人大釋法dq既情況下都唔主動辭職 故意引入人大釋法黎破壞一國兩制
呢個就係青政既政績 係度寫比班偽港獨同泛民打手睇 睇下有無傻鳩可以駁到我
2019仲有人當泛民偽同路人
建制就係敵人,講完。
既然你非常肯定熱狗收老共錢
下次你出前線見到熱狗就私了佢哋
要往死裡打
廢事熱狗有命返屋企上網分化
如果現場無熱狗就去熱狗總部或熱時裝修
相信香港人就會贏
成個 po 主要得樓豬一個喺度推

做乜鳩
用公投支持攬炒
唔識野就靜啦
都OK喎,唔錯提議,
為左熱狗保障人生安全,建議熱狗自己開花自己執生,反正你地同我地連登手足立場唔一樣。
有D熱狗係到幫手推,熱狗好怕連登杯葛佢地
真係笑撚死人咩,自己圍爐整個APP玩啦死熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞