日本Being系音樂討論區

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

新主音塊面冇 真っ赤なLip 嗰排咁圓潤,而且睇到有keep下

WANDS繼續努力,好喜歡新主音把聲
初回同通常盤c/w唔同
上次 真っ赤なLip 都係咁
Just a lonely boy好期待新版
第4日第6名
https://youtu.be/8EWxBDBDGd4

新曲好正,風格同 愛を語るより口づけをかわそう 差唔多
第5日第4名
第6日第5名

希望入到週榜TOP 10
演唱會碟原定4月29日出,而家會延期
http://mai-kuraki.com/information/20200413_00.html
好好聽,好想快D出
復活節假聽住倉木麻衣同Garnet Crow live簡直係享受
當然有乜歌係好喜歡
GC
I am waiting 4 you 全碟
Crystallize 〜君という光〜 全碟
in little time
夢みたあとで
この手を伸ばせば
Crier Girl & Crier Boy 〜ice cold sky〜

Mai K
Happy days
今 君とここに
My Way
Make that change
Just a little bit
Fuse of Love 全碟
Fairy Tale 全碟
Like a star in the night
明日へ架ける橋
Lover boy
Moon serenade,Moonlight
All I want
Light Up My Life
風のららら
Seven Night

其實唔係好想倉木麻衣成日喺live唱always。
我喜歡麻衣的作品
但呢個係麻衣live一定要做的
佢本人都喜歡
花言葉 好喜歡
好鍾意mv個氛圍
好大路唔似上隻咁有驚喜
劇集歌可能都要上口先多人聽
唯有等full ver
有冇發現麻衣唱完LIVE之後會講ARIGATOU
已經有幾次見到咁 我以為冇人留意先提
GC MEMORIES呢隻碟的歌都幾好聽
我喜歡Smiley Nation、Misty Mystery、Lonely Night
Naked story呢首歌每次聽都好感動
諗返浮游泉大冒險D劇情,真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞