日本Being系音樂討論區

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
https://youtu.be/QwNnSUX2nEY

柯南ED03 光と影のロマン,呢首歌我好鍾意,大台當年通宵播柯南,所以我印象深刻
除左Intro同verse好耐聽,宇徳敬子唱得好有感情,好容易令人投入首歌度

好可惜宇徳敬子除左呢首同中華一番ED,之後都冇乜Hit歌
我亦有睇過佢LIVE呢首歌的video,live唔錯
仲有聽乜嘢Being系歌曲
Being女新人 宮川愛李 新單曲係柯南ED 60,首日第12名

希望Being落力爭取呢隻單曲打入TOP 10
難得Being近幾年的新人可以排到咁前
今日第8,繼續努力
Deen主音好靚仔
Live好聽
DEEN Being時期真係首首主打都正
新單曲首週拎第20名,新人黎講算唔錯
WANDS又復出
咁突然
SARD UNDERGROUND 首張單曲2020年2月10日出,用左泉水姐姐生前未公開的歌詞
新單曲好大機會與柯南合作,因為今次單曲有埋動畫盤

Being點解要咁消費泉水
WANDS新單曲2020年1月29日出
新單曲亦好大機會與柯南合作,因為今次單曲有埋動畫盤
估唔到到而家仲有人講

細個好鍾意聽DEEN,初初打機接觸佢首夢でように揀正係癲咗咁狂loop 仲記唔個時搵佢地啲歌聽好難,買正版碟又少又貴,最尾走去買台版,姐係老翻
睇左宣傳片,WANDS新主音把聲唔錯
DEEN 同 FOV 主音把聲有時都幾難分辦,但佢哋各自出的歌都好正
當年WANDS定T BOLAN HIT?
都係播舊片,但歌聲吸引人聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞