全部大學生同我入嚟!聯校Danso 今年11月竟然可以繼續搞Mass Dance?

452 回覆
498 Like 564 Dislike
聽講 今次十間U既 Dance society 決定係11月繼續搞 Joint-U Mass Dance
仲要喺有大部分老鬼反對底下都照搞
我真係屌晒你地老母啊

我知你地九月開始排,但都算喇;因為我知道好多dancers都有出去發夢
但十月發生咁多事 一開波已經出左個緊急法比香港人嘆,佢哋唔會覺得需要取消/延期/改變下個形式架咩?

你有心情跳 都要大家有心情睇先得
你自己哩埋跳唔關我事 但你喺大學咁開揚咁播哂音樂,開哂party咁歡樂咁跳 有無諗過其他學生感受?
[突發]今晚18區都有野搞
https://lih.kg/1666302
係邊度搞?
push
好似喺10間大學公開場地搞 E.g HKU Happy Park

https://youtu.be/2KQD_SjduDU

好撚熱鬧好Happy,如果真係搞嘅話都幾平衡時空下
Mass llmpush
港豬
一係唔好跳,一係全部上晒gear跳
係狗面前跳
Tui
要諗下自己係學生組織唔係公司呀
呢場社運幾乎係學生主導咁濟 作為學生組織你竟然唔係做啲幫助學生/社會嘅嘢?
唔好同我講為悲慘社會帶來歡樂呢啲廢話
去10個區狗屋前面跳
垃圾danso 早就要光復啦
D 淫亂文化
呢個同邊個3,4p 成日見
垃圾到
danso不嬲平行時空
一定唔會取消
Danso成撚日話自己係同路人兄弟爬山
收皮啦屌你老母成班傻閪mk
啲老鬼成撚日打飛機
不分化,不割
我自己做好自己,其他人要跟就跟,但唔跟都唔會割,只要唔係敵人就算。
成班港豬?
其實無人唔俾佢哋跳 無人阻佢哋做港豬
只係佢哋要諗下其他人感受
如果有位被控暴動嘅同學經過睇到你哋開開心心咁跳舞會有咩感受?

除非佢哋成個show嘅主題係「五大訴求,缺一不可」
但係我睇佢哋咁港豬都唔會理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞