全部大學生同我入嚟!聯校Danso 今年11月竟然可以繼續搞Mass Dance?

452 回覆
498 Like 564 Dislike
會推 放心
請問你喺邊度見到啲淫亂文化🤔
見香港搞成咁 仲有心情去跳舞?

你地自己諗下721 831 101被捕/受傷嘅手足睇到你地跳舞會有咩感受?

人地岀黎抗爭係為左你地,你地仲好意見係到講要體諒danso人,咁你地有冇體諒過前線手足睇到你地跳舞個開心樣會有幾難受呀?
死左嘅手足想再為香港人付出嘅機會都冇左啦,你地仲有心情去跳舞嘅?

唔係要你岀街遊行打下卡,唔係要你不斷係ig做文宣,只係要你地顧及下手足嘅感受姐,好撚難咩?你大可以唔上街唔做文宣,無人會知無人會屌你,但搞撚到咁大型托7咩,屌你老母?

講起都嬲,諗起自己冒著被黑警打嘅風險走上街,而同一個地方上有一堆人仲跳緊舞,真係屌左岀聲。

利申:danso上莊
唔係淫亂文化,而係識得幾個女仔有揾過sp,平時仲串柒柒嘅人姐
咁你唔好番工啦
前線手足比人捉比人打
個個有機會比人告十年
Delay幾個月番工先啦
唔好搵錢住啦 要抗爭
你仲搵錢有冇尊重前線手足?
跳舞人跳舞等於生活
正如你做人為左搵錢一樣
行為藝術都要屌
你唔好玩呀 呢幾個月
唔好睇joker
等到一二月先睇啦
睇黎你都係唔知咩係跳舞
仲好意思做上莊
每個人跳舞都有唔同嘅原因,不如你講下咩係跳舞啦 教下我嘛 唔好得個講字
你又咩原因跳舞先
講到跳舞玩玩下?
跳左幾耐舞阿?
利申 跳舞加前線
我問緊你 你又問返我 係咪答唔岀?定純粹找個藉口比自己將madan搞到咁大型係對得住班手足?
垃撚圾post,要個世界圍撚住你一個人轉。鍾意跳舞咪跳,關你撚事?
其實唔係話唔比你跳,你可以自己係屋企跳,去studio跳又好,無人阻止到你。問題係在於個madan搞得太大型,比手足見到一定好反感,到時又比藍絲有個機會插我地貪玩
又苦行式抗爭

老實講,人地練舞又係用自己時間,joint u都係每間用一日個場咁大把,到最後好唔好睇評價又係佢地自己食返
有乜問題
跳舞係我夢想 我唔係大學madan 我係一個舞者 跳舞係一個行為藝術 可以宣揚唔同意思 自己睇下ivdc 唔同主題 亦可以表達政治 你連跳舞呢種藝術自由都唔比 仲講識跳舞啦 你咁講同中共有咩分別 香港跳舞已經小之有小 因為就係比你呢種人抹殺 分化撚 行開 你有冇上過前線阿 上黎做冷氣軍師
自己睇下正負評啦
仲學人講民意
我屌你老母閪呀,你不如叫香港運動員全撚部都停止訓練,叫香港音樂家全部唔好再練職音樂樂器,因為要光復香港時代革命。呢個世界唔係得你一個人話事,示威還示威,你憑咩阻人地做自己既興趣既事
我上過前線又會周圍同人講?上前線唔需要比人知,亦都唔係好威嘅一件事。

咪話唔係唔比跳,你想跳咪跳飽去囉,可以去studio跳又得,去玩studio showcase又得,只係話你地搞madan搞到咁撚大型姐
岩阿 巴打
抗爭抗到傻撚左個腦
出黎搞分化
你唔好去玩阿 唔好番工阿
就係出黎抗爭
唔係就對唔住前線手足
我有自由去表達意見,你地都有自由去做你地想做嘅事,你地屌我嘅言論咁同我屌你地搞madan有咩分別?
你仲好意思話自己danso 上莊 醜唔醜啊
本個地方都有呢啲人架啦
我無話好威
只想同你講跳舞都有出黎抗爭
唔係你諗既嘻嘻哈哈 平行時空
都係想發表下意見姐,連表個態,發表下內心嘅感受都唔比?咁同無自由有咩分別?唔高興大可以唔睇留言,唔回覆囉,做咩要咁勞氣呢?
同一道理,咁我都一樣有言論自由去屌你啦。你叫停陳奕迅演唱會啦,依加要光復香港呀,開乜撚野演唱會呀,執柒左啲演唱會啦。屌撚曬入戲院睇Joker既人啦,呢個時勢仲睇戲?係唔係呀?

淨係識屌學生同分化學生,叫口號就叫不割蓆,哦原來係口號黎既,轉個頭就割到乾乾淨淨。知你勁啦,賣左你手頭上部電話將d錢捐出去比示威者啦,你做乜玩電話呀?你玩電話對唔對得住前線示威者呀。快d賣左你電話將d錢捐出去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞