全部大學生同我入嚟!聯校Danso 今年11月竟然可以繼續搞Mass Dance?

452 回覆
498 Like 564 Dislike
作為舊danso人表示danso一定唔會理
同意一係唔好跳一係全部著曬gear跳
你所講既例子本質同mass dance本質都唔同

重作啦唔該
姐係做生意就可以繼續,學生娛樂就要反?
唔係咁掛
有咩唔同,咪又係娛樂
日日苦行咁就啱哂連登仔心水
又分化
收皮啦你,開口埋口就mk。跳舞你唔撚識欣賞就出少句聲啦,就係有你呢d鄉下仔,香港先唔會進步。借結他,借社運,乜都係食女下話。
又話兄弟爬山 低級分化撚
我好認同呀 跳舞都係表達政治既一種方式,同畫畫唱歌rap一樣;但你真係確保每隻舞都係想表達訴求同埋政治related?
你又知佢地背後既原因係自撚私?
你知好多野 邊間danso呀清
講下你所知個事實呀喂
兄弟爬山適用於同路人Only
我唔覺得Danso 係同手足爬緊同一座山
咁又係咪每一個人每日生活都要keep住表達訴求
Full gear跳咪得
智利係民選政府
要向市民負責
中共wfc
佢想你地死曬添啦
要鬥長命啊

我跳肥媽舞
有良心嘅danso人已經發夢練舞做齊,甚至前線。到呢一刻仲可以屌哂成個danso嘅人真係知識極薄弱,同200萬人反送中,姐係500萬支持嘅logic一樣on9
如果你咁清楚danso啲野 知道佢地又為賺錢又剩
咁你咪直接同Danso班人嘈 開片囉 直接同佢地溝通囉
係度開post講同玩分化要人割席有咩分別
你咁樣post出嚟唔係想人同你一齊屌咁係咩
有啲u既dancer都係前線 都會想藉呢個機會發啲聲
同埋有啲U一定唔係為賺錢有時間開呢啲post 幫手做下文宣好過啦

不分化不割席
上面咪講咗囉 跳舞跳到盲撚咗呀
上gear跳啦
唔係同路你咪大聲啲講割蓆囉
如果唔撚做就咪撚係度搞分化
同埋出18區搞,全香港人一齊睇
咁有無乜撚野話見呀連登仔
淨係識一味屌一味指責
解決方案?無既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞