全部大學生同我入嚟!聯校Danso 今年11月竟然可以繼續搞Mass Dance?

452 回覆
498 Like 564 Dislike
人地搞活動關你咩事
激光中5見你屌
你覺得人地5應該跳舞又見得其他人可以開show睇戲去op 去食飯?
咪膠la苦行撚?
要搞唔係唔得
但隻舞可唔可以加光復香港既元素
戴個頭盔先 搞唔搞mass dance呢件事覺得我覺得兩邊都有道理
但見有d ching講乜你依加仲笑得出咩
我就想問你呢4個月如果唔搵d野笑下傾下真係會逼死自己架 當然要每日保持警覺 但唔通真係24小時都唔嬲爆爆咩 逼得太緊唔係好事啦個人認為
休息下行下山都可以當減壓 咁班大學生可能就用跳舞啦
講到1999希望你地明我up乜
跳舞既歌加埋榮光有冇得搞?
同ocamp一撚樣
比左錢請tutor返黎排無啦啦cancel啲錢係咪你地貼返先
話搞madan賺錢
不如你講下邊年madan有錢賺先啦
不過我同意可以諗下形式上有咩轉變

仲有成班大撚把dancer上前線
之前排舞試過因為個個去曬和你塞成半team唔係黎唔到就係遲到
上面班分化撚又話mk又話港豬又剩
可唔可以放低stereotype先
苦中作樂
戰爭都需要藝術娛樂
點解唔可以抗爭+跳舞並行?
10U唔係無傾過可行嘅方案同建議點去改善
但係個活動加呢場運動嘅元素
又話我哋消費政治
成日都話平衡時空跳你老母
好多人有岀去發夢 但係咪下下都要話你知先
雖則唔係每一次發夢都有岀去
但有幾次cancell咗pai mark之後大家就一齊岀去

利申 我係個前線發夢嘅danso人

不分化 不割𥱊
有得諗
吊頸都要抖下氣啦
見到成班 danso 係到圍爐 blablabla
又話咩係咪要停哂我地啲娛樂呀 就覺得好撚好笑
你話唸住用唔同形式例如跳舞咁表達訴求仲撚好笑 咁你當初就唔好屌人係海富打牌啦

清醒啲啦大學生, 而家革命呀 跳跳跳
仲跳舞 收皮啦
成班手足斷手斷腳你地仲有心機跳舞
咁你會唔會屌鳩 肥媽首歌?跳舞講到同打牌咁合家歡。睇過IVDC d政治作品?無知
收皮啦 成班手足斷手斷腳仲搞音樂創作,乜柒 2019。你睇唔起跳舞咪直講。無意冒犯LMF。
樓主 好撚老屎忽
寛己嚴人嗰隻

比人玩下洗死咩
你自己係咪苦行 24小時唔休息做文宣先
唔係就收皮啦
你唔俾今年會有改變?作品唔會容納政治?
你邊間U呀CHING 定跳老鬼舞呀
成班前線走到氣咳 海綿彈射到行路都痛
要睇唔起跳舞, 會係今日先睇唔起? 收收皮先啦
成班人圍爐屌柒Danso真係好撚可悲,明明有去發夢都要俾你屌到一文不值。
求夾spotify
https://lih.kg/496836

Cheap 到 收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞