全部大學生同我入嚟!聯校Danso 今年11月竟然可以繼續搞Mass Dance?

452 回覆
498 Like 564 Dislike
講真大把大學生去發夢打個卡,扮下關心香港
放過佢哋啦
如果可以再造輿論

我覺得其實無壞
有油水呀
今年唔搞下年就下支莊
走火入魔
跳舞=唔抗爭=平行時空
跳舞=放鬆=港豬
咁講法食飯見朋友上網睇戲瞓覺都唔得 要日日苦口苦面先得係咪
拜託你對準政權啦屌
你都識講唔少danso人有發夢有抗爭 點解宜家嚟屌同路人?
成日講v煞 咁v講嘅 'a revolution without dancing is a revolution not worth having' (源自 emma goldman "if I can't dance i don't want to be in your revolution")又唔講
意思係係抗爭之餘都要識放鬆 咁我跳舞又唔影響我去抗爭 跳呢個show又唔影響我去發夢 你覺得觀感唔好唔喜歡嘅 咪唔好睇囉 冇人迫你去睇 係咪下下都要打卡同你講我去發夢貼文宣先得?
btw 加入抗爭元素嘅舞又比你地話抽水食人血饅頭 跳正常一隻piece又唔得 都唔知你地想點
連登仔係咁上下
On9
如果為咗自己心中嘅「大義」,去批鬥本來冇問題嘅活動,咁就變咗你本來痛恨嘅極權

明白你點解嬲,但唔可以逼人地同你一樣諗法一樣行動,如果唔合符大義就唔可以做,咁你同專制極權有咩分別

爭取自由嘅時候,點解又要剝削他人嘅自由?
排政治野又俾人屌消費
兒登仔真係好撚難服侍
最好就應該著撚住啲soc tee衝係前線玩火魔法
咁樣出黎交代啲兒登仔應該就會滿意啦
會唔會比狗捉去女女女
屌我又唔記得不推文回覆
公眾場合好歡樂咁跳真係好奇怪
班dancer發完夢再番去練舞唔通又同你講咩
平行時空
danso根本係成班mk圍埋扑黎扑去
雞黎 fd搭fd食過兩件
激光中係一晚
Madan要排舞mark舞RunU
講緊係要付出既時間成本問題
樓上兩件 係雞定雞又點 食過又點 又唔係扣題又唔係盛
佢地同支那有咩分別 要所有人跟住你認為正確嘅野去做
仲有一堆人係度話danso淫又食女又淨 屌 入嚟睇下先講啦 同支那班人隔住度牆話香港點點點一樣
善用不推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞