NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
佢3分唔得,剷又唔得
之後Porziņģis同Марјановић都係廢
唔入波都算,板都搶唔到
係 同埋隊友ai 個decisoon making 好差, 我唔覺得佢兩個有80幾分,空晒都等回防要tough shot 拍波又係慢下慢下咁
空曬既話你預佢10球都可以入到1球,如果大炒緊電腦既就會好啲,但Марјановић最唔掂,次次佢都跑到去3分位空曬,但最慘佢又唔識射3分(可能我玩戰術唔叻,搞到佢走錯位)
其實我都唔知有咩戰術玩 次次都係pick n roll 算。

其他戰術要等隊友跑位,跟住話你持球太耐
點樣join?係咪去社群搵就有
頭先試左了 delay超多
anyway thx巴打
Pccw 好似可以玩番了 玩左幾場都冇斷
啱啱先彈完
狂彈
我park由 79%彈落到去75%⋯
究竟可以點解決。。
有冇隊可以join一齊玩

99中鋒。籃板封鎖型鎖防者
好,我聽日send去
社群個方法work,不過會同外國d人打,同唔會超順,足夠打正常波
傳比center空曬,可以直接上籃,佢係都要做下啲post move 等人返黎block佢
吊你老母今年整咗個space creator刷哂徽章心諗終於可以落my park運球運到曉飛,仆街delay no more,球都未運比人steal撚咗,23個射波徽章wide open炒,仲要比fd話,以後整其他唔洗運球算
有無巴打有辦法係香港玩到好似外國順
delay真係打唔到,特別係Creator
我都浪費左好多個build
上集我都玩扭波,之後發覺根本廢server唔會玩到,同fd玩實俾人屌廢角色,垃圾2k迫人玩射波狗/打底呢d操作無咁繁複既角
唉吊那星又唔想浪費時間刷多隻新
吊整隻SG砍分算
只係玩mc
買咩版最好
打左成大半季得一場30+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞