NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
想問刷章係咪應該玩hof難度?
mt都可以用極大量嘅時間換
張銀河kobe究竟有幾多人有恆心打
打咗
今集連team record冇都埋
nba official network 又冇埋
今集好撚難射波... 成日過完人 D人隔離跳過黎都有2-30%干預
上籃又係勁ON9 好地地無啦啦要timeing,,, 成日easy basket都炒...
升到78都係
上籃升到91都成日唔入
一係就撞唔到入去
買左啦thanks
想問有冇個app/網可以睇啲卡市價幾多唔想買貴太多
想買張ai玩細細個因爲佢先開始睇籃球
好on9
岩岩打左場24分24ast 3stl 8成命中
做唔到player of the game
完左 冇media 叫
完全冇platform report
玩my career 打幾好都好似癮形咁
試過幾次訪問我 乜隊波贏左覺得點
明明做緊後備黎問我
想買張咩銀河乜乜果張想要埋無限合約 唔洗成日續
暫時全明星都夠打既 再上一級就未試 仲清緊稱霸賽
係咪有人得分高過你
啱呀ching
想睇卡可以去MTcentral search
https://2kmtcentral.com/
高我一兩分...
所以咪話佢個系統ON9...
只睇得分黎rank人
正常20分10助呢個level
分數大炒緊就上硬player of the game
冇上應該係中左bug
事但啦 等完季全明星+mvp +最佳新秀 +最佳一陣+防守一陣 攞哂 一次過爽
歡迎新myteam玩家加入討論
https://t.me/joinchat/DBamOkktPVjHGSfEGLJWig
但個難度係超級巨星同名人堂應該唔夠揪
有冇人會玩切入型SF
PG咁delay真係玩唔落手
係mypark玩切入慘過食屎
對面長期有條友係底點搞
人哋補底
咪傳出去wide open嘅友射三分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞