NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
岩岩買左,今集d人好似好快就冇力
Lag到閪咁 係咪只可以玩單機?
今日晏就有冇人個my park好唔掂
極delay
屌lag到仆街
想問下down完之後要等幾耐?我見佢一直都係複製遊戲中...
我都想講...啱啱打左兩場TTO都delay到仆街..
應該係太多人抽新pack整爆左server
呢隻GAME可以唔駛開了

佢SERVER應付唔到咁多人/佢拎左個SERVER試緊2K21
年年都係咁, 玩MT打電腦, D人(雙方都係)好似食左豬油咁慢幾拍
又偷改GAME PLAY
啱啱買左
MC係咪無得轉視角難睇到仆街
Online 要玩到幾時先可以用經典隊
https://t.me/joinchat/DBamOkktPViVWHJmrUEbwg

Myteam群歡迎加入

各位新玩myteam既巴打,可以睇下呢條片,有唔同筆直既隊同卡推介

https://youtu.be/c3L7t5Dkz2M
佢唔一定搵返自己個級既對手
禁獎盃個頁有寫,佢逐級解鎖
tw 今集d 3分 係唔係難入咗 curry wide open 都炒粉
熄bar射準d
MC人仔93 。但呢兩日打左幾場季後賽打完d能力全部無得升。都係顯示0。知唔知咩事?
點解啲人打REC射波仲可以咁準,Lag到根本唔知咩時間放手,就算罰球都Lag,要早放過Offline。
睇Shooting,過80先好熄Bar。
有冇玩switch版既巴打 覺得點?
可以逐個較? 唔係setting 到較「真球員數據?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞