NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
勁既咪好似速龍贏勇士咁贏依d隊囉

講依D 好似話近幾年勇士球球三分好悶 唔好睇

但人地咁打proam的確係贏多輸少
輸波唔好話人地悶 自己諗方法去贏佢
病西唔計射波同罰球真係好屈 自己拎完籃板衝快攻 玩p&r用速過人 p&p傳比roll out 個個射3分又得
有人鍾意好悶咁贏 有人鍾意好有癮咁玩 贏輸無緊要

可以有人無興趣玩five out 做corner條友

睇你點睇囉
咁進攻企Corner 條友防守都要做野既

唔通又話公鹿好撚悶 字母哥係場就全隊拉出去

籃球係五個人打戰術既運動黎架麻 個個都想得分就死得啦

你諗下字母哥一剷 成班傻閪隊友企係底到塞佢位
咁唔係人人都同你一樣鍾意玩企corner同齋防守架嘛
causal player開隻遊戲想控吓波射吓波都好合理吖
有人覺得five out悶無問題吖 隻game咁多mode咪揀隻啱自己架囉
咁咪組一隊志同道合既一齊玩
冇衝突架
你中意咁打 人地中意咁打
贏到咪得 但唔好輸左俾人地5 out又話人地乜乜柒柒
唔係話你 不過其他好多人都係咁
啱吖 其實人地只係講咗句覺得嗰種打法悶
一句咁大把 無乜乜柒柒
放鬆d啦 一兩隻字就trigger到你
trigger到你咁我同你講對唔住
點解電腦隻curry 射親3分都入, 我隻curry 射親就唔入
有冇人玩quick game無啦啦睇到電腦d命中率
好似開左cheat咁
想痴隊玩
有隻組織型砍分者 98 rating
有隻神射 94 rating

有冇隊差咁個?
我隻PF身型簡左線條分明會唔會有影響
想問下mycareer可唔可以set跟返現實陣容?
(即係Durant、K.Thompson、Cousins第一季傷唔出得)
高佬c 有冇隊
C位, 籃板封鎖, 有冇隊一齊打
one of my friends got a front row ticket for the all-star game which was very hard to buy. I said "fair enough. It's hard to get a front row ticjer but you should ask your boss whether you could get a few days off beforehand as you'll need to fly to the United states for it" He was too excited lol
用Hkbn真係唔使諗online打
想睇有無隊要人?有兩隻人仔
C 96 內線強人
PG 92 砍分組織
係亞洲ser就一定delay
今集開始無買就係因為呢個原因
delay到根本嬴唔到 尤其我玩開扭波
呢d考即時反應game server廢係死罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞