NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
打比賽佢會逐場加分,升到99.9
姐係要打my park?定本身可常規賽嗰啲都可以
本身場場都輸1x分 而家當值傷埋場場比人炒 拎埋大三元/接近大三元都要比人大炒廿幾分
有冇tg group係組下隊打park?
我想 但近期太lag
好難先玩到一場
屌喇星mypark 斷都算 我打12分鐘打到第四節未先斷 哂撚左我一個鐘
到底三分大賽點先玩得贏
有冇巴打知道換左部ps4可以點拎返mc個save
舊機壞咗開唔到機
呢隻game真係一年垃圾過一年
仲想入來問點解我場場my park打到一半都窒到彈code彈game,原來咁多人都係咁

同埋想問我2K Shoe買左neighbourhood既鞋,點解會同我自己轉左team color既,我記得18,19都唔會咁

利申PC撚
正常有Auto upload 去psn
如果冇買呢
Rip
試下拎隻hdd出黎駁去電腦啦
個Save好似叫Mycareerxxxx
依家打係咪仲會斷線玩唔到?
有無人玩到online match唔斷線
Delay都慣左架啦
但今集岩岩開始玩返online match8場得兩場無斷線
係bug 定上網問題
用marverick打到西岸決賽,最後都係唔夠艇打
想問my career 做咗all star隊長係咪冇得自己揀隊友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞