NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我而家係咁打triple threat
想拎啲token 換啲人返嚟
定應該打咩稱霸賽
其實都好少 我打左成晚都係得4萬蚊
目標成隊pink diamond
token我拎去抽哂卡
之前好彩抽到OPAL KD
pd melo kawhi magic nash都有中過
連MT我都係用黎抽卡

你抽左D 免費CODE先 最近好似有免費MJ/其他2隻鑽卡
再決定買乜

打稱霸會多D錢同token(我覺得)

勁/較好用既PD都比較貴
新玩諗下無限約鑽卡好D 好似1萬內都有有無限約+鞋既卡(PS4)
啱啱拎左隻PD kobe
巴打你講抽啲免費code 係咪要睇佢啲片?
等我去market 搵下啲平卡打下線上先
Thank you
有個網好似係叫2k io睇locker code
pd kobe個任都送好多野 81token同好多mt
呢隻用黎打單機都可以既, 係慢D同防守差D咁

BTW 唔好課金了
6-7月就公佈新
8-9月就出

鑽卡都係字母 LBJ果D比較好用
你可以用2kmtcentral比較下 鑽字母仲係好勁
麻煩哂巴打你解答
啱啱玩唔係好識
而家奴緊隻Pd 表弟
呢個會點
缺唔缺中鋒
佢任務打返黎果D PD/ 鑽卡, 全部慢反應/有缺點既
你不如打其他儲錢/token 去買/抽仲好.......
有幾張好用架
表弟都幾勁 搞埋張D.rose
買左張steve Nash 麻麻地
表弟同Rose都勁呀
nash唔太好用
平既PG PD卡不如買Walt Frazier 我有張放大後備
之前買3萬有找無限約
Nash 個crossover 唔太好用
仲有咩sportlight 推薦要刷?
個人覺得鷹隊Spotlight鑽石卡reddish幾好用
有啲似平民tmac
呢隻都奴左
但原來玩online係咁lag
我一路都玩單機
未砌到全隊銀河都唔敢玩線上
新手PG 有無人一齊玩online mode?
梗係LAG啦
亞洲個SER唔知係邊 好似日/韓
SER應該極低級果D黎.....賺咁多錢都無UPGRADE過咁
一到節日就死SER, 扣你合約又唔計你打左

E家應該用左個SER一部份去TEST 2K21架啦
只會愈黎愈LAG

其實都無乜好推介了, 來來去去都係果D, 玩開既有D卡一睇就知唔會買

PG: MAGIC都係幾萬有交易, 身高就是一切, MAGIC係實用既
有多D MT咪LBJ........OPAL百幾萬好似 PD LBJ好似平D 幾十萬

SG: 唔嫌得6'6"就 PD VC/免費KOBE/免費抽到既MJ都夠玩單機有突
高D既我覺得JB/TMAC/GRANGER/鑽BOWEN.............

SF: 字母/KD/LBJ/BIRD都係呢幾隻啦

PF: 好多人...又可以放字母, 平就DINO 萬能又唔算太矮, 幾萬有交易

C: 都好多人 要高就姚明 之後就睇個人喜好啦 大夢 上將
平既可諗下PD MARC GASOL 好似 2-3萬有交易

以上是PS4

BTW OPAL THON MAKER
PG/SF位....CLS
2K已經突破盲腸了, 下次可能出張姚明打PG位
OR出張5個位都打得既LBJ
有冇人知公園熱區點刷
之前見減價買左
一路都玩普通線上 同人對戰
但點解成日都會撞到經典隊
點先可以玩到
有無巴打知
上多幾層會有經典隊打,你睇獎盃個頁有寫
switch版買左隻2k20
download得勁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞